Hudba a lifestyle

Jagna Niedzielska varí bez zvyškov 2

Jagna Niedzielska varí bez zvyškov II. – varenie

Ako zvládnuť Vianoce, nezblázniť sa a nevynášať tony odpadkov do smetiakov? Tu je návod.

Jagna to myslí s varením bez zvyškov vážne. Preto vo svojom vianočnom špeciáli pripravila sadu receptov a rád, ako variť efektívne a bez zbytočných strát. Na Štedrovečernú večeru napríklad odporúča využiť nedojedený bigos. Stačia vajcia, trocha múky a zvyšky, ktoré by inak skončili v koši, sa premenia na chutné placky.

Podobne je možné po sviatkoch využiť nezjedené ryby. Pomleté s žemľou rozmáčanou vo vode a sójovej omáčke poslúžia ako základ skvelej rybej paštéty. A nezabudnite – jedlo si možno pripraviť aj štrnásť dní vopred, prípadne požiadať príbuzných, aby nejaké priniesli so sebou. Vianoce si tak môžete užiť v pokoji a bez zvyškov.

Jagna Niedzielska varí bez zvyškov 2

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
sobota 11. 12.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC