Hudba a lifestyle

Dajte si… Rybí tažín s bulgurom

Dajte si… Rybí tažín s bulgurom – varenie

Sledujte kuchárske show každý deň na CANAL+ Domo. Recepty nájdete na www.canalplusdomo.com

Ingredience na rybí tažín s bulgurom

100 g cibule
600 g mäsa zo sumca
4 strúčiky cesnaku
10 g zázvoru
1 malá chilli paprička
2 zrelé paradajky
5 stoniek petržlenovej vňate
5stoniek koriandru a trochu na posypanie
citrónová šťava
1 nakladaný citrón (nemusí byť)
1 lyžička rímskej rasce
1 zelená paprika
1 lyžička soli
20 čiernych olív 
olej

Rozmixujte cesnak, zázvor, chilli papričky, paradajky, petržlenovú vňať a koriander. Pridajte 4 lyžice olivového oleja, šťavu z jedného citróna, nakladaný citrón nakrájaný na osminky a rímsku rascu, zamiešajte a preložte do misky.

Pridajte mäso zo sumca pokrájané na väčšie kusy. Premiešajte a nechajte v chlade marinovať 30 minút.

Potom v plytkom kastróliku na oleji osmažte najemno nasekanú cibuľu. Pridajte na kocky nakrájanú zelenú papriku a nechajte ju trošku zmäknúť. Na pripravenú zeleninu potom položte kúsky ryby, podlejte 200 ml vývaru alebo vody a nechajte asi 5 minút povariť.

Zakryte alobalom, stiahnite plameň a desať minút poduste. Potom odokryte, posypte čerstvým koriandrom, olivami a podľa chuti osoľte. Podávajte s bulgurom alebo s ryžou.

Ďalšie recepty nájdete tu

Kuchařské show na CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
streda 29. 9.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC