Hudba a lifestyle

CANAL+ Domo – televízny program

CANAL+ Domo – všetko pre domácich majstrov

Kutilovia, cestovatelia aj vy, ktorí radi experimentujete v kuchyni, CANAL+ Domo prináša doslova pastvu pre oči. Všetky relácie sú navyše pojaté veľmi prakticky, takže všetko, čo v nich uvidíte, môžete vyskúšať aj sami doma. Či už ide o vychytávky na záhrade, alebo jedlo, ktoré vám budú závidieť susedia.

Nekonečný mix nápadov a inšpirácie tu striedajú konkrétne rady ako na to. A najlepšie na tom všetkom je, že nejde o nedostupné idey, ktoré si väčšina divákov buď nemôže dovoliť, alebo vytvára len ich osekanú kópiu. Naopak, CANAL+ Domo si zakladá na tom, aby všetky nápady uvedené vo vysielaní boli praktické, dosiahnuteľné a v rámci možností aj jednoducho spracovateľné. To, čo je pred vami na obrazovke, tak čoskoro môže byť aj vo vašom dome. Poďme sa pozrieť na pár príkladov z našej pestrej ponuky.

Ďaleko od mesta

Je bezpochyby pohodlné, keď je najbližší supermarket len pár minút od vás a že sa hromadnou dopravou dostanete behom chvíle kamkoľvek. Hektické tempo veľkých miest ale nevyhovuje každému. Pripojte sa k Natalii Sosin, ktorá navštevuje tých, ktorí dali mestám zbohom a vybudovali si príbytok tam, kde líšky dávajú dobrú noc. Na jednu stranu takýto plán napĺňa predstavy o idylickom, pokojnom a slobodnom živote, na druhú však prináša neľahké výzvy. Natalia od svojich hostiteľov zisťuje klady a zápory života ďaleko od civilizácie, vypytuje sa, ako si vyznávači takého životného štýlu zarábajú, či svoju voľbu ľutujú, alebo by sa už nikdy vrátiť nechceli… Takže ak vám v žilách koluje krv o niečo pokojnejšia než tá, ktorá je pre uponáhľaný mestský život treba, pustite sa s Nataliou na cesty a kto vie, možno sa onedlho budete sťahovať do malebného starého mlyna uprostred lesov.

Nový televízny program plný domácej pohody

Renovácia za 48 hodín

Čo si budeme hovoriť, jedným z častých dôvodov, prečo ľudia odkladajú zveľaďovanie svojich obydlí je, že nechcú týždne či mesiace žiť na stavenisku. Sťahovať sa počas rekonštrukcie inam je jednak nepohodlné a jednak to zvyšuje náklady na celú operáciu. Práve preto prichádza čas Tomasza Pagowského, ktorý sa rozhodol svetu ukázať, že aj relatívne zásadnú rekonštrukciu možno dokončiť za iba dva dni. Či už ide o kuchyňu, obývačku, spálňu, alebo kúpeľňu, Tomasz si stanovuje 48hodinový limit, ktorý nikdy neprekročí. Pri sledovaní tejto relácie budete zo začiatku nedôverčiví, jeho plány vám totiž budú pripadať z časového hľadiska príliš ambiciózne. V priebehu relácie budete ako na tŕní sledovať jeho preteky s časom, a nakoniec budete ohromení výsledkom. Takže až nabudúce budete mať pocit, že vaša stará obývačka zostane stará, pretože vám to za život v neporiadku nestojí, vedzte, že zmena je jediný víkend ďaleko.

David v Európe

David má dve slabosti – cestovanie a jedlo. V relácii, ktorú vďaka fešnému moderátorovi ocenia hlavne dámy, vám tento sympatický mladík zakaždým predstaví inú národnú kuchyňu. Zatiaľ sa drží v Európe, ale kto vie, čo prinesú ďalšie rady. A nie je na to sám, na pomoc si vždy prizve miestneho obyvateľa a nechá si rozprávať o lahôdkach a typických jedlách lokálnej kultúry. Nezostáva však len pri tom, David sa hosťa pýta aj na jeho záujmy a sny, takže nejde o čisto kuchársku show, skôr to celé pripomína seansu v kuchyni s priateľmi. Nasleduje samozrejme varenie. David so svojím hosťom pripraví podľa odporúčania dve typicky miestne jedlá. A pretože David nie je Čech, na svojich cestách zavíta aj do našej kotliny, kde sa očami cudzinca zoznámite s českou kuchyňou, čo je pre nás určite zaujímavá perspektíva.

CANAL+ Domo je program z rodiny CANAL+, na ktorom nájdete pôvodné poľské relácie, ktoré sme pre vás nadabovali do českého jazyka.

CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo, archív redakcie, Freepik
streda 6. 1.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC