Hudba a lifestyle

CANAL+ Domo

Televízna stanica CANAL+ Domo

Vždy, keď sa v ponuke Skylinku objaví nová televízna stanica, je to veľká vec. Najmä, keď ide o niečo také výnimočné, ako je táto chuťovka pre milovníkov dobrého jedla a kutilstva, dvoch kategórií, ktoré neodmysliteľne vytvárajú ten správny hrejivý pocit domova.

O čom teda hovoríme? Ide o CANAL+ Domo, program, ktorý je celý o varení, dome a záhrade a je na mieru šitý kutilom, čo radi experimentujú ako v kuchyni, tak aj v dielni. Samozrejmosťou bude veľa relácií plných receptov. Ale nezostane len pri nich. Vypravíme sa do najrôznejších kútov sveta, aby sme vám predstavili tie najzaujímavejšie kulinárske počiny najrozličnejších kultúr. A vzhľadom na to, že kuchárske reality show sú dnes obľúbeným formátom, nebudete ochudobnení ani o tento fenomén. Kutilovia sa môžu zase tešiť na programy plné skvelých rád a návodov, či už ide o rekonštrukciu domu, či nápady na vylepšenie záhrady. Ak nemáte v dielni na hoblici televízor, jeden si tam kúpte, budete tam totiž tráviť veľa času.

Bez reklám

A pretože vieme, ako človeku dokáže znepríjemniť zážitok reklamný blok uprostred sledovania obľúbeného programu, CANAL+ Domo sľubuje nulový počet komerčných prestávok. Dvadsať hodín denne sa budete môcť nechať inšpirovať. Prísun nápadov je zaručený a ak vám niekedy bola doma dlhá chvíľa, s nástupom stanice CANAL+ Domo je tomu koniec.

Nový televízny program plný domácej pohody

A teraz konkrétne!

Už v decembri sa môžete tešiť napríklad na 365 obedov Mariety Mareckej, ktorá vám ponúkne inšpiráciu pre (doslova) každý deň v roku. Potom vás čaká titanský Súboj chutí – David vs. Matteo. A pre domácich majstrov je tu napríklad Renovácia za 48 hodín alebo Kúpené, a čo ďalej? Mimochodom, v túto chvíľu si CANAL+ Domo môžu naladiť len zákazníci Skylinku. Ide teda o skutočne exkluzívny obsah, ktorý nie je prístupný len tak niekomu.

Recepty na celý rok

A teraz niečo pre tých, ktorých zaujala spomínaná Marieta Marecká. V každom diele seriálu táto skvelá kuchárka pripravia tri nové jedlá. Nebudú to žiadne nedosiahnuteľné recepty, Marieta sa snaží o maximálnu jednoduchosť tak, aby si s prípravou poradil každý. Na druhú stranu sa ale neobmedzuje vo fantázii, takže v jej receptoch nájdete ako európske chute, tak aj tie exotické, za ktorými by ste inak museli letieť cez pol sveta. Na svoje si prídu aj tí, ktorí sa s varením nechcú zaoberať dlhšie, než je nutné, pretože Marieta vie poradiť aj tu. Od klasických receptov cez skvelé jedlá uvarené z jedinej suroviny až po recepty na tzv. „čo dom dal a zostalo v chladničke“.

V ringu

Vy, ktorí ste nastražili uši, keď sa hovorilo o Súboji chutí, teraz prišla vaša chvíľa. Francúzsky kuchár David Gaboriaud a taliansky kulinár Matteo Brunetti sa stretnú v kuchynskom koloseu a v súboji doslova na nože sa budú snažiť zaujať pozvaných hostí svojimi výtvormi. Pôjde o skutočne krutú bitku bez možnosti prípravy – suroviny totiž vyberajú hostia, a nie kuchári.

Kúpené, a čo ďalej?

No, a nakoniec niečo pre tých, ktorých zaujal samotný názov stanice. Ten jasne hovorí o tom, že nasťahovaním sa do nového bytu všetko len začína. To pravé je ešte len pred vami, urobiť z domu domov je totiž veľký kumšt. Našťastie na to nebudete sami, vašou odbornou poradkyňou je architektka Marta Czerkies a tá toto všetko vie ľavou zadnou. Vypočuje si vaše želanie, na pár týždňov sa do vášho nového bytu zavrie a až sa vrátite, nebudete sa stačiť čudovať.

CANAL+ Domo je program z rodiny CANAL+, na ktorom nájdete pôvodné poľské relácie, ktoré sme pre vás nadabovali do českého jazyka.

CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo, Archiv redakce
streda 9. 12.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC