Hudba a lifestyle

Bach for All

Hudobný program Bach for All
Skylink Live TV

Sledujte na Stingray Classica HD na Skylink Live TV Sledovať

V čase, keď sa úspech interpreta počíta na pozretia na YouTube, Bach borí rekordy, o ktorých sa Louisovi Fonsimu (Despacito) ani nesníva. Tento nemecký hitmaker totiž už takmer tristo rokov vypredáva sály.

Máloktorá súčasná star sa môže pochváliť festivalom, ktorý je úplne o nej. Ale Festival Bach for All tento rok už po štvrtýkrát oslavuje talent európskeho génia, ktorý, hoci mŕtvy po stáročia, stále dokazuje svoju relevantnosť. Tento niekoľkomesačný maratón kvality ocenia ako príležitostní fanúšikovia hitov ako Toccata a fuga d moll, tak naozaj skalní fanúšikovia. Od februára do júna sa môžete tešiť na skvostný lineup zvučných mien ako Wilbert Hazelzet, Jacques Ogg, Barocco Sempre Giovane a ďalších hviezd. Neváhajte teda a na Ticketlive si zožeňte lístky, ceny začínajú na priateľských 10 eurách. Nalaďte sa už teraz na festival Bach for All s hudobnými stanicami televízie Skylink.

Bach for All

Hudba a lifestyle
Foto Daniel Havel
Stingray Classica HD streda 18. 3. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC