Film / seriál

Vítejte ve Švédsku druhýkrát

Vítejte ve Švédsku druhýkrát

Tridsiatnik Bruce sa za svojou láskou Emmou sťahuje do jej rodného Štokholmu. Čo ho v hlavnom meste Švédska čaká? Rozhodne množstvo humorných, chúlostivých ale aj trápnych situácií. So stretom kultúr to totiž nie je len tak! To uvidíte na vašom televíznom programe Skylink 7.

Tvorcovia seriálu Amy a Greg Poehlerovci sa ujali aj hlavných úloh. V každom diele to iskrí jemnými pichľavými vtipmi a gagmi. Ak teda hľadáte seriál, ktorý vám vyvolá úsmev na tvári a pobaví celú rodinu, sitcom Vítejte ve Švédsku 2 by mohlo byť tým pravým práve pre vás. A kde máte možnosť tento seriál vidieť? Predsa na televíznom programe Skylink 7, ktorý predstavuje pestrý koktejl rôznych žánrov – od športu, filmov, dokumentov až po programy pre deti. Úžasne bohatú zábavu presne podľa svojho vkusu si teraz navyše môžete pustiť aj so službou Skylink Live TV. Ďalšou dobrou správou je, že sa nemusíte obmedzovať na jedno miesto, z ktorého budete svoje obľúbené programy sledovať. So Skylink Live TV si totiž kompletný obsah môžete púšťať až na štyroch rôznych zariadeniach, aj na tablete alebo mobile. Prajeme vám skvelú zábavu nielen so seriálom Vítejte ve Švédsku 2!

Vítejte ve Švédsku 2

Film / seriál
Foto Skylink 7

Réžia Ulf Kvensler, Staffan Lindberg, Lisa James-Larsson

Scénár Greg Poehler, Ulf Kvensler, David Sundin, Bente Dan…

Obsadenie Greg Poehler, Josephine Bornebusch, Lena Olin, Claes Månsson, Christopher Wagelin, Amy Poehler, Neve Campbell, Magnus Mark, Linda Källgren, Daniel Abreu…

Dĺžka 10 × 22 min.

pondelok 15. 7.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC