Film / seriál

Už 2 roky spoločne!

Skylink 7 – televízna stanica

Televízna stanica dostupná exkluzívne zákazníkom Skylinku oslavuje druhé narodeniny. Čo zaujímavé za viac ako 700 dní vysielania ponúkla? Poďte si to s nami pripomenúť.

S tanica prišla na svet 7. februára 2019 v spolupráci s vysielateľmi platených staníc a postupne ponúkla aj vlastný obsah.

Ako prví ste mohli exkluzívne sledovať dve série seriálu Vítejte ve Švédsku. Ten rozpráva komediálnou formou príbeh Američana Brucea, ktorý sa kvôli svojej priateľke presťahoval do Švédska. Tam ho ale čaká kultúrny šok rozmerov, ktoré doteraz nezažil – za oceánom sa totiž robia veci o poznanie inak. Musí sa zžiť s bláznivou rodinou svojej drahej polovičky, a to ho stojí veľa námahy.

Čo sa dialo potom? Nasledovalo Domácí hřiště, ďalší seriál, ktorý televízia uviedla. Rovnako ako v prípade Vítejte ve Švédsku išlo o škandinávsku produkciu. Jeho dej nás zoznamuje s osudom Heleny Mikkelsenovej, novopečenej trénerky futbalového klubu, ktorá sa musí vysporiadať s egami všetkých mužských hráčov tímu, ktorí nedokážu prehryznúť, že im velí žena. Túto náročnú hlavnú úlohu stvárnila herečka Ane Dahl Torp. V českom znení excelovala Vanda Hybnerová, ktorá za svoj výkon získala Cenu Františka Filipovského každoročne udeľovanú za dabing.

Druhý rok existencie Skylink 7 sa niesol v duchu originálnej produkcie Canal+. Prvým odvysielaným titulom bol poľský krimi seriál Zmijovisko. Ten rozpráva fascinujúci príbeh, ktorý sa točí okolo záhadného zmiznutia pätnásťročného dievčaťa Ady. Hoci polícia už pátranie po roku vzdáva, jej otec je pevne rozhodnutý nájsť svoje dieťa za každú cenu.

Po skončení Zmijoviska nasledovala prvá séria francúzskej politickej drámy Čierny barón. V tomto napínavom príbehu sa francúzsky politik Philippe Rickwaert (Kad Merad) túži pomstiť svojim politickým rivalom. Potom, čo bol obetovaný ľavicovým prezidentským kandidátom, aby zachránil svoje zvolenie, je Philippova politická kariéra v troskách. Vzhľadom na úspešnosť seriálu odvysiela Skylink 7 aj jeho druhú sériu. Na premiéru sa môžete tešiť už 5. februára.

Zatiaľ posledným odvysielaným seriálom bol špionážny thriller Nelegálne. Divákom ponúka zaujímavý pohľad do sveta špiónov a dotýka sa aktuálnych tém ako je terorizmus a štátna bezpečnosť. Rozpráva o snahe spravodajských služieb, ktorých činnosť a postupy sú občas už za hranou zákona a predpisov, prekaziť chystaný teroristický útok. Nelegálne prekypuje akčnými scénami, nečakanými zvratmi a skvele prepracovanými postavami.

Už čoskoro sa môžete tešiť na ďalšie originálne a exkluzívne tituly, ktoré pre vás na Skylinku 7 pripravujeme. Veríme, že si užijete napätie aj veľa zábavy so sledovaním nášho programu aj v ďalšom roku. 

Skylink 7

Film / seriál
Foto archív redakcie
streda 20. 1.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC