Film / seriál

Skylink 7 – Vaša šťastná hviezda medzi programami

Skylink 7 – Vaša šťastná hviezda medzi programami

Máte počas prepínania občas pocit, že by ste sa vôbec nebránili rozšíreniu a spestreniu ponuky? Že by nebolo na škodu rozšíriť si obzory? Prajete si zažiť niečo nové? V tom prípade si zapamätajte číslo sedem

Práve sedmička je totiž súčasťou názvu úplne nového programu, ktorý na nebi televíznej zábavy zažiari presne 7. februára 2019 o 18.00. Nie úplne pre všetkých, ale výlučne pre vás, abonentov Skylinku.

Čo môžete od stanice Skylink 7 očakávať?

Nájdete tu bohatú programovú ponuku, z ktorej si vyberú všetci členovia vašej domácnosti, ale taktiež aktuálne a praktické informácie určené špeciálne pre zákazníkov Skylinku. Môžete sa tešiť na filmy, seriály, relácie o životnom štýle, dokumenty, programy pre deti a na hudbu.

Čo konkrétne sme pre vás pripravili?

Čakajú na vás napríklad dokumentárne filmy Osudy letcov 2. svetovej vojny, Brutálna chémia alebo Letci na Aljaške, milovníci dobrého jedla sa môžu tešiť na Recepty pre radosť od našich babičiek, filmoví nadšenci zas na filmy ako Legenda menom Bruce Lee, Väcší než Ben ci Takmer chlap. Pre deti sme okrem iného zaradili aj animované Staré povesti české a seriál Biely tesák. Potešíme samozrejme aj milovníkov hudby – v prvom týždni napríklad koncertom Ingrid Michaelson. Nesklameme ani športových fanúšikov, pre ktorých máme na Skylinku 7 pripravené programy Ako zvládnuť prvý drajv alebo Homma Honk Kong Open.

Skylink 7 – stanice (SK)

Ste zvedaví kde môžete túto stanicu sledovať? Na pozícii 7, ak máte satelitný prijímač s funkciou Fastscan alebo si stanicu môžete naladiť manuálne.

Skylink 7 – parametry (SK)
Film / seriál
Foto Archiv Skylinku, Freepik
štvrtok 7. 2.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC