Film / seriál

Pripravení na všetko

Pripravení na všetko – poľská hudobná komédia

Keď je človek raz tvrdý metalista, nikto od neho nemôže chcieť hrať Holky z naší školky. Alebo áno?

Bolo raz päť kamarátov, pre ktorých bola muzika všetkým. Pekne tvrdá a rýchla muzika. So svojou deathmetalovou kapelou Exterminátor chceli otriasť svetom. Sypali riffy a decibely na ohluchnuté publikum a užívali si. Ale ako to už býva, ambície sú jedna vec, realita druhá. Kapela sa rozpadla a z ostrých metalistov sa časom stali úradníci, predavači a unavení manželia.

Lenže metal je metal, a tak keď im ich dávna fanúšička a teraz starostka mesta ponúkne veľkorysú sumu, ak kapelu obnovia, chlapci bez váhania súhlasia. Čoskoro ale zistia, že vec má háčik – nevedomky sa zaviazali vystupovať na pochybných festivaloch a hrať ten najpríšernejší pop, ktorým vždy z duše opovrhovali. Ich mužská hrdosť je vystavená ťažkej skúške. Nájdu v sebe silu vzoprieť sa a ísť si za svojím?

Pripravení na všetko

Film / seriál
Foto Skylink 7

Réžia Michał Rogalski

Scénár Michał Rogalski

Obsadenie Paweł Domagała, Krzysztof Czeczot, Piotr Żurawski, Agnieszka Więdłocha, Aleksandra Hamkało, Dominika Kluźniak, Eryk Lubos, Dorota Kolak, Sebastian Stankiewicz, Krzysztof Kiersznowski, Janusz Chabior, Piotr Cyrwus, Dorota Pomykała, Joachim Lamża, Anna Karczmarczyk, Piotr Rogucki

sobota 29. 5.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC