Film / seriál

Predstavenie stanice JOJ Family

Predstavenie stanice JOJ Family

Stanica JOJ Family je tu pre divákov satelitnej televízie Skylink už takmer tri roky. A jej popularita rozhodne neklesá.

Táto plnoformátová, multižánrová a rodinná televízia je určená pre českých aj slovenských divákov. V štruktúre stanice nechýbajú filmové a seriálové klasiky ako slovenskej, tak aj českej produkcie. Skladbou svojho programu stanica JOJ Family cieli na diváka, ktorý sa pri sledovaní televízie rád stretáva s celou rodinou.

Stanica JOJ Family vysiela to najlepšie z programovej ponuky slovenskej televízie JOJ. Okrem iných populárny pôvodný seriál Súdna sieň sledujúci rozvody, súboje o deti, pracovno-právne spory, trestné činy a ďalšie spory, ktoré vychádzajú zo skutočných príbehov. Nechýbajú ani Policajti v akcii, magazíny pre milovníkov pekného bývania a kutilov Nové bývanie a Nová záhrada, zábavné a oddychové relácie Nikto nie je dokonalý alebo napríklad veľmi obľúbená emotívna show V siedmom nebi sledujúca, ako sa veľké sny obyčajných ľudí menia na realitu.

Pre divákov je pravidelne každý pondelok večer o 20:15 nachystaný film spadajúci do rubriky „České kino“, piatkové a sobotné večery sú zase vždy vyhradené pre česko-slovenské seriálové legendy. A tak sa napríklad práve počas mája môžu diváci každý piatok večer o 20:15 tešiť na komediálny seriál Třetí patro, každú sobotu v rovnakom čase potom zase na seriál Zákony pohybu.

So stanicou JOJ Family máte vždy istotu, že si každý člen domácnosti príde na svoje a o pokojné rodinné večery tak máte postarané.

Predstavenie stanice JOJ Family

Film / seriál
Foto JOJ Family
streda 1. 5.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC