Film / seriál

Predstavenie stanice Be2Can HD

Predstavenie stanice Be2Can HD

Na prehliadku tých najvyberanejších festivalových filmov nemusíte chodiť nutne do kina, stačí, keď si zapnete stanicu Be2Can HD (v minulosti Festival HD).

Stanica Be2Can je prémiovým filmovým programom, ktorý prichádza za divákmi s výberom tej najlepšej filmovej produkcie z celého sveta festivalovej kinematografie. Vychádza z festivalu Be2Can, ktorý združuje ocenené a súťažné filmy tých najprestížnejších filmových festivalov sveta: Benátok, Berlína, Cannes, Toronta a ďalších. Stanica zatiaľ vysiela šesť hodín denne od 22.00 do 04.00, sedem dní v týždni a úplne bez reklám. Od 1. júna 2019 potom prejde na štandardnú 24 hodinovú vysielaciu schému.

Dva dni pred Štedrým dňom si môžete pustiť mnohými cenami ovenčenú bulharsko-grécku drámu Sláva (Glory) z roku 2016. Pre dobrotu na žobrotu – tak by sa dal charakterizovať dej filmu, v ktorom poctivý človek k úhone na cti príde. A jemu išlo v prvom rade vlastne len o dve veci: o vrátenie obrovskej sumy peňazí, ktorú našiel váľať sa na koľajniciach, a o nájdenie hodiniek Slava, ktoré pre neho majú nevyčísliteľnú hodnotu.

Večer pred Silvestrom potom môžete stráviť v spoločnosti úspešnej dánskej komédie Mäsiari. Máte radi humor čierny ako ostravské uhlie? Bingo, toto je film pre vás. Film je o dvojici mäsiarov, ktorí už nemohli ďalej vystáť príšerné správanie šéfa, a tak sa rozhodli otvoriť si vlastný podnik. Vďaka nešťastnej súhre náhod sa ale v jednej z ich dávok vyskytlo mäso trochu iného druhu, než býva zvykom: ľudské. Nič netušiaci zákazníci však napodiv neprišli s reklamáciou, ba naopak – zavalil ich príval ďalších objednávok. Ako si s tým chlapci poradia?

Predstavenie stanice Be2Can HD

Film / seriál
Foto Be2Can HD
streda 12. 12.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC