Film / seriál

Planéta Single: Osem príbehov

Planéta Single: Osem príbehov – koprodukčný seriál

Osem režisérov natočilo pre divákov Skylink 7 osem samostatných, láskou pretkaných príbehov. Ich hrdinovia zažívajú romantické, komické aj dramatické situácie. Jedno majú ale všetci spoločné – túžia po blízkosti milovaného človeka. Na jeho hľadanie používajú zoznamovaciu aplikáciu Planéta Single.

Počúvaj, láska

Pražské scenérie, Zdeněk Piškula v hlavnej úlohe a krásna Poľka Paulina. To sú základné ingrediencie príbehu, v ktorom to však hudobník Tomáš nemá s kráskou z Planéty Single jednoduché. Ustoja prekážky, ktoré im do cesty kladie dievčinina neurologická porucha vyvolávajúca precitlivenosť na zvuky?

Test

Ela sa chce vyhnúť sklamaniu v láske. Zostaví si preto dômyselný test, ktorý vyhodnocuje chovanie mužov pri prvom rande. Všetko funguje do chvíle, než skončí v nemocnici. Tu sa o ňu stará Adam, jeden z tých, ktorý testom neprešiel. A Eliny exaktné predstavy o láske čoskoro rúca.

Zraz zo strednej

Úspešná manažérka Klara sa rozhodne pomstiť svojmu nevernému mužovi. Na spoločný zraz zo strednej si preto najme sprievod – atraktívneho mladíka zo zoznamky Planéta Single. Počas večierka sa bude musieť vyrovnať nielen s manželom, ktorý sa chce rozviesť, ale aj so svojimi mladíckymi snami.

Láska kvitne v každom veku

Vášnivý vzťah sa dá prežiť aj na sklonku života. Dôkazom je príbeh dvoch seniorov – slobodomyseľnej Halinky a uzavretého Władka. Od chvíle, čo sa na Planéte Single našli, znova prežívajú šťastie. A to im tiež pomáha prekonať Władkovu rodinnú krízu aj Halinkino vážne ochorenie.

Hriešnica

Učiteľka Kasia prežije vášnivú noc s neodolateľným náprotivkom zo zoznamky Planéta Single. Na druhý deň odchádza na svadbu svojho brata na vidiek. Keď zistí, že oddávajúcim kňazom nie je nikto iný ako Rafał, muž, s ktorým strávila predošlú noc, ráz obradu naberie úplne nečakaný smer.

Detektor

Rande Ewy s okúzľujúcim Jackom nemalo chybu. Ale len do chvíle, než boli obaja zatknutí a neveriaca Ewa musela stráviť noc pred Štedrým dňom v cele. Zároveň tu stretáva mladého policajta, ktorého filozofia lásky a randenia sa líši od tej jej snáď úplne vo všetkom. Lenže čo robiť, protiklady sa priťahujú… 

Vzdialenosť

Cesta plachého teenagera Bartka z poľského vidieka za jeho (prvou) láskou zo zoznamky Planéta Single do Viedne sa premení na sériu nešťastných náhod a nečakaných stretnutí s najrôznejšími pármi. Hlavný hrdina sa tak v priebehu cesty dozvedá o radostiach a útrapách prvých lások.

Noc v Amsterdame

Piotr a Sylvia majú za sebou prvé rande a zdá sa, že všetko speje k vášnivému zakončeniu. Ale opak je pravdou, ich prvému bozku chýba akákoľvek chémia. A tak sa vydávajú do nočných ulíc Amsterdamu a dúfajú, že počas hovorov o láske a vzťahoch medzi nimi iskra nakoniec predsa len preskočí.

Planéta Single: Osem príbehov

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto Skylink 7

Réžia Maciej Kawalski

Scénár Jules Jones

Obsadenie Zdeněk Piškula, Zofia Wichłacz, Tomáš Hanák, Trang Do Thu, Miloslav Pecháček, Alina Kamińska…

Dĺžka 8 × 50 min.

pondelok 21. 2.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC