Film / seriál

Neriadená strela

Neriadená strela – akčná komédia

Komédia Neriadená strela sa môže pochváliť hviezdnym obsadením, nabitým dejom plným čierneho humoru, ohňostrojom dokonale absurdných situácií aj vybrúsenými dialógmi.

Ako by aj nie, keď za týmto filmom stojí legendárny scenárista a režisér Jonathan Lynn, spoluautor a režisér kultových seriálov Iste, pán minister a Iste, pán premiér či takých peciek ako Môj sused zabijak. O čom sa rozhodol rozprávať tentoraz?

Victor Maynard (Bill Nighy) je gentleman stredného veku, elegantného zovňajšku a vybraných spôsobov. Za dohľadu mamičky pokračuje v zdedenej rodinnej živnosti nájomného vraha. Svoje remeslo vykonáva s láskou a šikovnosťou. A je v tom dobrý. Vlastne najlepší. Až do chvíle, keď dostane za úlohu zabiť krásnu podvodníčku Rose (Emily Blunt), ktorá jeho klientovi predá sfalšovaný obraz Rembrandta. Jej drzosť, bezprostrednosť aj živelnosť vykoľaja Victora viac, než by chcel. Sled bláznivých udalostí naberie nečakaný smer vo chvíli, keď sa na scéne objavia ďalší zabijaci s úlohou zlikvidovať Rose a jej priateľov.

Neriadená strela

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto Skylink 7

Réžia Jonathan Lynn

Scénár Lucinda Coxon

Obsadenie Bill Nighy, Emily Blunt, Rupert Grint, Rupert Everett, Eileen Atkins, Martin Freeman, Geoff Bell, Rory Kinnear, Alexis Rodney, Gregor Fisher

pondelok 27. 6.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC