Film / seriál

Kardashianky a ich rodina: Čo ste ešte nevideli?

Kardashianky a ich rodina

Klan na K sa dočkal desiateho roka vysielania. Kim, Khloé, Kourtney, ich mladšie sestry Kendall a Kylie aj matka Kris majú úplne nové zážitky.

Kam sa podela Paris Hilton už dneska nikoho nezaujíma, ale klan Kardashians stále stojí na výslní. Pätica sestier a ich matka (plus manželia, exmanželia a sem-tam nejaký ten brat…) sú hviezdami televíznej obrazovky i sociálnych sietí. Venujú sa všetkému od modelingu cez manažment až po podnikanie. Alebo jednoducho povedané: venujú sa všetkému, čo si zaumienia. V desiatej sérii reality show Kardashianky a ich rodina majú kopec nových zážitkov.    
 

Svadba ako remeň

Najznámejšia z trojlístka – až päťlístka dcér Kim sa počas desiatich rokov reality show Kardashianky a ich rodina na televíznej obrazovke vydala. Tentokrát už po druhýkrát. Vlani sa počas extravagantného obradu v talianskej Florencii stal jej novým manželom rapper a provokatér Kanye West. Svadba urobila z dvojice, ktorá má skoro dvojročnú dcérku menom North, pár, o ktorom sa najviac hovorilo. West sa síce nestal hlavnou hviezdou reality show, ale „pani Westovú“ je vidieť všade.
 

Dvadsaťpäť na holú

Kim je vidieť nielen všade, ale aj zo všetkých uhlov. Na konci minulého roka, sa jej maličkosť pokúsila „zhodiť internet“, keď sa objavila nahá na fotkách v časopise Paper. Už z titulnej strany je jasné, že Kim má vskutku veľké ambície. Zatiaľ čo jej vystrčené pozadie vyvolalo rozhorčené reakcie, Kanye West umiestnil fotku na Twitter s komentárom #CelýDeň. Kritici sa rozčúlili, že namiesto toho, aby nahotinky symbolizovali ženskú silu, vyvolávajú prvoplánovú senzáciu. Na výčitku, aby si uvedomila, že je matkou, reagovala Kim jasne: Keď sa jej dcéra bude chcieť v dospelosti fotiť nahá, rozhodne ju podporí.  
 

Keď rozvod, tak rozvod

V desiatej sérii reality show Kardashianky a ich rodina nechýba rozvod. Matriarcha klanu Kris si zvyká na nový život po odlúčení od bývalého manžela Brucea Jennera. Staršie sestry Kourtney, Kim a Khloé sa vďaka ich dnes už neexistujúcemu vzťahu svojho času dočkali mladších súrodenkýň. O viac ako desať rokov mladšie modelky Kendall a Kylie Jennerové im neúprosne šliapu na päty. Kris a Bruce sa síce po 22 rokoch manželstva rozviedli, ale dievčatá Jennerové zostávajú hrdinkami reality show. Ich otec ešte tiež zohrá podstatnú úlohu! 
 

On je žena?

Bruce si na svoju bývalú Kris prichystal atómovú bombu: pred kamerami, ktoré zachytili desiatu sériu oznamuje bývalej rozhodnutie nechať si zmeniť pohlavie. Bruce a Kris sú rozvedení od decembra 2014, ale v spoločnom vyhlásení sa svorne zaviazali zostať priateľmi a starať sa o rodinu ako o prioritu číslo jeden. V minulosti sa hovorilo, že sa exmanželia hádali kvôli Bruceovej túžbe/potrebe zmeniť pohlavie a Kris ju dokonca označila za dezilúziu. Podľa nečakaných záberov v ukážke sa však Kris zdá byť po rozvode oveľa zmierlivejšia.
 

Instagram a Ku Klux Klan

U Kardashians sa stále niečo deje. Ako napríklad, keď Khloé umiestnila na Twitter fotku seba a svojich dvoch sestier Kim a Kourtney s nápisom: Jediný KKK, ktorý vpustil čiernych mužov. Khloé takto narážala na neslávnu rasistickú organizáciu Ku Klux Klan aj fakt, že sestry Kardashianové majú bohaté skúsenosti s randením s čiernymi basketbalistami z NBA. Khloé zároveň narazila, pretože jej príspevok vyvolal taký búrlivý tajfún negatívnych reakcií, že ho po niekoľkých hodinách radšej zmazala. Pozadie celej udalosti zachytáva jedna z epizód.

Kardashianky a ich rodina

Film / seriál
Foto E!

Réžia Chris Ray, David Bresenham

Dĺžka 44 min.

nedeľa 31. 5.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC