Film / seriál

Ja, knedlička

Ja, knedlička – americká komédia

Príbehov o skromných, prehliadaných dievčatách, ktoré sa nečakane premenia na oslňujúce krásavice za pomoci nového účesu, rúžu a večerných šiat, je bezpočetné množstvo.

Bolo by chybou do rovnakej kategórie radiť aj pôvabnú komédiu Ja, knedlička. Hoci BMI hlavnej hrdinky Willowdean už dávno opustilo kategóriu nadváhy a zahniezdilo sa v pásme obezity, nezdá sa, že by sa kvôli tomu trápila. Nevadí jej ani oslovenie „knedlička“ z úst jej matky (Jennifer Aniston), bývalej kráľovnej krásy. Jej životným vzorom je totiž speváčka Dolly Parton. A práve táto hviezda inšpiruje Willowdean k tomu, že sa prihlási do súťaže o najkrajšiu teenagerku. Aj spolu so svojimi kamoškami, ďalšími nepravdepodobnými kandidátkami na titul kráľovnej krásy. Život však neprináša len bezstarostnosť a smiech, a tak bude musieť Willowdean uraziť ešte poriadny kus cesty, aby si svet všimol jej veľké srdce a jedinečnosť.

Ja, knedlička

Film / seriál
Hodnotenie FDB 48,5 % Hodnotenie redakce
Foto Skylink 7

Réžia Anne Fletcher

Scénár Kristin Hahn

Obsadenie Jennifer Aniston, Odeya Rush, Dove Cameron, Bex Taylor-Klaus, Luke Benward, Harold Perrineau, Danielle Macdonald

Dĺžka 109 min.

Rok 2018

pondelok 23. 5.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC