Film / seriál

Daždivý deň v New Yorku

Daždivý deň v New Yorku – romantická komédia

Romantická komédia Woodyho Allena s hudobnou ikonou Selenou Gomez a hviezdou filmovej Duny Timothéeom Chalametom a Elle Fanning známou z filmu Vládkyňa zla 2.

Woody Allen točí už od polovice 60. rokov nepretržite jeden film ročne. Napriek svojmu pokročilému veku (tento rok oslávi 87 rokov) sa jeho tvorba stále stretáva so záujmom publika a chválou kritiky. Možno aj preto, že dokáže podať svoje spletité vzťahové príbehy s nadhľadom, ľahkosťou a humorom.

Presne taký je aj film Daždivý deň v New Yorku, ktorý je zároveň poctou režisérovmu rodnému mestu a jeho obyvateľom. Timothée Chalamet a Elle Fanning v ňom tvoria študentský pár, ktorý si chce užiť romantický víkend v luxusnom hoteli. Lenže dievča čoskoro prepadne zvodom filmového sveta, zatiaľ čo mladík sa snaží všemožne vyhnúť svojej snobskej rodine. Výsledkom je séria komických eskapád, na konci ktorej čaká na oboch mladých ľudí trocha melanchólie i zmúdrenia.

Daždivý deň v New Yorku

Film / seriál
Hodnotenie FDB 63,4 % Hodnotenie redakce
Foto Skylink 7

Réžia Woody Allen

Scénár Woody Allen

Obsadenie Timothée Chalamet, Elle Fanning, Liev Schreiber, Suzanne Smith, Olivia Boreham-Wing, Ben Warheit, Selena Gomez

Dĺžka 95 min.

Rok 2019

pondelok 6. 6.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC