Film / seriál

Chlapci z Bromley

Chlapci z Bromley – komédia

Dospievanie, láska a futbal k sebe vo Veľkej Británii patria rovnako neodmysliteľne ako vyprážané hranolky s rybou. Hlavne na začiatku sedemdesiatych rokov.

David má pätnásť rokov, je samotár, v škole mu to nejde, s otcom si rozumie asi ako Tom s Jerrym a jeho jediným snom je preniknúť do tvrdého jadra fanúšikov FC Bromley – najhoršieho futbalového klubu Anglicka. Má totiž v pláne dostať ho opäť na výslnie. Ale ako pomôcť tímu, na ktorého zápasy chodia neskoro aj jeho vlastní hráči (ak vôbec) a počet inkasovaných gólov nedokáže publikum ani spočítať? S touto „mission impossible“ Davidovi pomôžu Derek, Roy a Peter, traja outsideri a skalní fanúšikovia FC Bromley, a tiež geniálna dcéra riaditeľa klubu, do ktorej sa David bezhlavo zamiluje.

Skvele obsadená komédia Chlapci z Bromley chytí za srdce všetkých, ktorí fandia futbalu, aký hrajú chlapci na trávniku za domom len tak, pre potešenie, a tiež tých, ktorí si radi pripomenú rozpaky a trapasy sprevádzajúce prvé rande. Bonusom pre znalcov 70. rokov je potom šuchot zvonových nohavíc, prehliadka mrožích fúzov, rockovej hudby i retro áut trblietajúcich sa chrómovými doplnkami.

Chlapci z Bromley

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto Skylink 7

Réžia Steve M. Kelly

Scénár Warren Dudley

Obsadenie Brenock O'Connor, Jamie Foreman, Alan Davies, Martine McCutcheon, Savannah Baker, TJ Herbert, Mark Dymond, Ewen MacIntosh, Adam Deacon, Gareth Hale, Ross Anderson, Danny Midwinter, Alex Woodhall, Tomi May, Anna Danshina

sobota 24. 4.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC