Film / seriál

Ako sa oženiť a zostať single

Ako sa oženiť a zostať single – francúzska komédia

Staromládenectvo má svoj nesporný pôvab. Vzdať sa ho bez boja by mohol len blázon, nech až si o tom mama myslí, čo chce.

Louis má štyridsaťtri rokov. Je úspešným návrhárom luxusných parfumov. Vedie spokojný, aj keď trochu osamelý život, na ktorom nechce nič meniť. Lenže zbor jeho bláznivých sestier a starostlivá mama majú na vec iný názor a rozhodnú sa Louisa oženiť stoj čo stoj.

Aby sa zbavil zástupu vydajachtivých kandidátok, ktorými ho príbuzní bombardujú, vymyslí geniálny plán. Najme si ženu, ktorá sa bude vydávať za jeho nastávajúcu, aby ho v deň svadby potupne opustila. Louis tak bude môcť ďalej žiť svoj pokojný staromládenecký život a príbuzní dajú konečne pokoj. Bohužiaľ plány majú potmehúdsku tendenciu zlyhávať... Úlohu Louisovej falošnej snúbenice si v tejto iskrivej francúzskej komédii zahrala Charlotte Gainsbourg, známa z úlohy v dráme Nymfomanka Larsa von Triera.

Ako sa oženiť a zostať single

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto Skylink 7

Réžia Eric Lartigau

Scénár Philippe Mechelen, Laurent Tirard, Grégoire Vigneron, Laurent Zeitoun

Obsadenie Alain Chabat, Charlotte Gainsbourg, Bernadette Lafont, Wladimir Yordanoff, Katia Lewkowicz, Louise Monot, Aïssa Maïga, Meriem Serbah, Anne Marivin, Grégoire Oestermann, Patrick Bordier, Tatiana Gousseff, Fred Bianconi, Brigitte Lo Cicero, Marie-Armelle Deguy, Christophe Kourotchkine, Luce Mouchel, Denis Maréchal, Olivier Rosemberg, Arnaud Maillard

Dĺžka 90 min.

štvrtok 5. 8.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC