Dokument

Špeciálna porcia pre Adama Richmana

Adam Richman

Dať si sviečkovú so šiestimi knedľami môže pre niekoho znamenať prejesť sa na prasknutie – teda pre slabé povahy určite. Pokiaľ ste ale vášniví jedáci a len tak sa niečoho nezľaknete, rozhodne si nenechajte ujsť ďalšiu sériu populárneho amerického seriálu Muž vs. jedlo.

A dam Richman je sympaťák, ktorý jedlo miloval už ako chlapec a hlavne ho vždy bavilo objavovať nové chute. Vyrastal totiž doslova v kulinárskej Mekke, v New Yorku. Muž vs. jedlo je zábavný seriál, hlavne vďaka Adamovi, čo je nielen jedák s poriadnym apetítom, ale aj sympatický showman, ktorý vás prevedie Spojenými štátmi ako kulinárskym rajom.

Navštívite tak všemožné miesta – od zavedených reštaurácií po vyhlásené bary – a všetky majú niečo spoločné, pripravujú sa v nich špeciality s predponou NAJ. Väčšinou sú to NAJväčšie porcie hamburgerov, hod dogov, pízz, bagiet, steakov, čohokoľvek, na čo si spomeniete. A často ono NAJ znamená tiež NAJštipľavejšie. Adama však nič nezastaví a vždy zasadne k stolu rozhodnutý postaviť sa akejkoľvek výzve. Avšak nie je to len tak. Všetky podniky majú svojich pokoriteľov, ktorí zjedli ich NAJ za určitý čas, takže Adam čelí dvom súperom – musí do seba napchať obrovskú porciu jedla a nestrácať pri tom čas, musí sa vyrovnať svojim predchodcom.

Seriál ponúka ale viac, než len preteky v jedle. Všetko, čo sa Adamovi dostane na tanier, vám tiež predstaví, z čoho sa to robí, ako má vyzerať správna príprava aj servírovanie a občas k tomu pridá aj nejakú perličku z histórie. Zaručene sa vám začnú zbiehať slinky, takže naše odporúčanie znie: Kým si tento seriál pustíte, uistite sa, že máte plnú chladničku! A ak si jedáka Adama Richmana obľúbite, už v zime sa môžete tešiť na ďalší program, ktorý bude ako inak než o jedle – Muž hľadá jedlo.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Muž vs. jedlo

Dokument
Foto Food Network EMEA
utorok 19. 7.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC