Dokument

Predstavenie stanice UP Network

Predstavenie stanice UP Network

UP Network je televízna stanica, vďaka ktorej budete vždy hlavou tak trochu v oblakoch. Je totiž prvou televíznou stanicou v Európe venujúcou sa výhradne letectvu, vesmíru a všetkému, čo sa hýbe nad zemou.

Stanica, kde si na svoje prídu nielen fanúšikovia letectva, ale aj cestovatelia a ďalší zvedavci, ktorí sa chcú dozvedieť zaujímavosti, súvislosti a zákulisné informácie. Nepretržite ponúka úspešné dokumenty vlastnú tvorbu, zábavné programy aj vzrušujúce pohľady do unikátnej práce ľudí v leteckom priemysle. Dokumenty sa venujú nielen leteckým konštrukciám, lietadlám, ale aj zamestnancom letísk a leteckých spoločností. Stanica navyše spolupracuje aj s youtubermi a planespottermi z celého sveta.

Aj v priebehu septembra sú pre lietadielchtivých divákov nachystané relácie, ako napríklad obľúbené Sekundy pred katastrofou, počas ktorých môžete byť svedkami havárie Airbusu A300-600R, ktorý sa krátko po vzlete stretáva s turbulenciami katastrofických rozmerov. Dôjde aj na Núdzové pristátie, v ktorom bude John Wildey pristávať bez akýchkoľvek skúseností a za strašných podmienok s lietadlom, aby si zachránil holý život. Tešiť sa ďalej môžete na rozprávanie príbehov Lietadiel, ktoré zmenili svet!, navštívite mnohé Jedinečné letiská a prežijete spoločne s pilotmi Neuveriteľné príbehy lietadiel. Pripravte sa na to, že si občas budete pripadať, že ste Hore nohami a nechajte sa prekvapiť neuveriteľnými príbehmi Vzdušných bojovníkov.

Stanica spustila vysielanie 14. 4. 2017 o 20.00, má teda za sebou viac ako rok úspešného fungovania. Aj vy sa vďaka nej teraz môžete preletieť kedykoľvek budete mať chuť, 24 hodín denne, sedem dní v týždni.

Predstavenie stanice UP Network

Dokument
Foto UP Network
streda 5. 9.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC