Dokument

Predstavenie stanice National Geographic

Predstavenie stanice National Geographic

National Geographic je dokumentárno-vzdelávací televízna stanica, ktorá ponúka nový pohľad na vedu, techniku, históriu, divokú prírodu a mnohé ďalšie tematické okruhy.

Kanál National Geographic neustále skvalitňuje obsah vysielania, flexibilne reaguje na aktuálne dianie vo svete a je určený pre celú rodinu. Drží spoločný hlas naprieč všetkými mediálnymi prostriedkami. Či už formou magazínu či prostredníctvom televíznych kanálov zdôrazňuje základné témy, ktoré hýbu svetom.

Pre milovníkov vojnových dokumentov je tu druhá séria obľúbeného seriálu Druhá svetová vojna: Peklo v hlbinách. Vojna pod morskou hladinou má a vždy mala trochu iné pravidlá ako tá suchozemská. Budeme sledovať útočné i odvetné údery spojencov proti Ose zla, hru superveľmocí na mačku a myš, alebo napríklad zistíme, akým spôsobom prebiehali ponorkové hliadky nielen počas druhej svetovej, ale aj počas studenej vojny. Misia: Saturn je tu zas pre všetkých astromaniakov, a to vo vysokej kvalite na stanici National Geographic HD. Cassini, planetárna sonda vypustená zo Zeme do vesmíru v roku 1997, mala za úlohu čo najpodrobnejšie preskúmať povrch Saturnu, čo tiež robila až do septembra minulého roka. Spoznajte jej fantastický príbeh. Na rovnakom kanáli potom pre apokalyptikov vznikla relácia Evakuácia Zeme, do ktorej sú pozývaní najrôznejší odborníci, aby divákovi vysvetlili, či môže nejaká nákazlivá choroba skutočne spôsobiť apokalypsu v podobe zombie. Čo by sa stalo, keby malo ľudstvo čeliť smrteľnej nákaze?

Televízny kanál NG aj NG HD vysiela 24 hodín denne, a to v českom jazyku. Celosvetovo potom vysiela do viac ako 440 miliónov domácností v 171 krajinách a 45 jazykoch.

Predstavenie stanice National Geographic

Dokument
Foto National Geographic
streda 19. 9.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC