Dokument

Predstavenie stanice Discovery

Predstavenie stanice Discovery

Dokumenty o histórii, o vede, o najnovších technológiách, objavoch a mnoho ďalšieho. To je program Discovery Channel, ktorý vás vezme až na samotný kraj poznania.

Discovery Channel baví a vzdeláva publikum už od osemdesiatych rokov minulého storočia. Každodenné nepretržité vysielanie ponúka informácie o celom svete, prináša pozoruhodné príbehy zo života, o každodenných radostiach a strastiach bežných ľudí aj expertov zo všetkých možných odborov, prináša názory a objavy odborníkov, priekopníkov aj inšpirátorov.

Na vytrvalých súťažiacich čaká ďalšia výzva, ktorej sa pokúsia postaviť len tí najodolnejší. Reality show Temnota sa inšpirovala extrémnymi tréningovými scenármi používanými NASA a špeciálnymi jednotkami. Traja vybraní súťažiaci sa budú celé dni a noci pohybovať v úplnej tme pod zemou v jaskynných systémoch, starovekých podzemných mestách a baniach, ktoré nie sú už niekoľko storočí využívané. Musia sa pokúsiť skombinovať svoje rozmanité zručnosti, aby prekonali problémy, na ktoré narazia, a zorientovali sa v tme. Dá sa prežiť bez svetla? A ako dlho?

Druhá séria Zlatej horúčky: Parkerovej cesty práve štartuje. Parker Schnabel a jeho partia vyrážajú do zradných džunglí Guyany v Južnej Amerike, aby sa zúčastnili zlatej horúčky 21. storočia na území legendárneho El Dorada. V roku 2016 sa v Guyane vyťažilo zlato za viac ako 854 miliónov dolárov. Pridajte sa k Parkerovi, Karle a Rickovi aj vy na ich šialenej ceste za dobrodružstvom a rozprávkovým bohatstvom.  
Zákazkoví konštruktéri motocyklov, otec Paul a jeho syn Paul, desať rokov po rozpade svojho krehkého partnerstva kráčajú každý svojou vlastnou cestou. Teraz sú však konečne pripravení udobriť sa a zabudnúť na búrlivú minulosť. Ich dielne zaraďujú novú rýchlosť, o čom sa môžete sami presvedčiť v nových dieloch Amerického choppera.

Predstavenie stanice Discovery

Dokument
Foto Discovery Channel
streda 16. 5.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC