Dokument

Neuveriteľné príbehy lietadiel

Neuveriteľné príbehy lietadiel

Život s hlavou v oblakoch nemusí byť len pre rojkov. Pre Jana Čecha to bola každodenná realita, ktorú vám teraz osobne predstaví.

Jan Čech dlhé roky pracoval ako letecký mechanik, takže o „plechových vtákoch“ vie takmer všetko, pozná každú súčiastku kdejakého lietadla.

Samozrejme že na väčšine strojov, ktoré mu prešli rukami, sa tiež preletel. Tento bodrý chlapík je teda tým najlepším sprievodcom dokumentárneho seriálu Neuveriteľné príbehy lietadiel. Zabrúsite s ním do histórie a pozriete sa pod krídla leteckým pradedkom, ale tiež si budete môcť prezrieť najmodernejšie stroje, ktoré brázdia oblohu nad našimi hlavami každý deň.

Jan Čech ako správny milovník svojho oboru si občas neodpustí nejakú tú historku zo svojej praxe, ale hlavne na vás bude chrliť nové a nové informácie i zaujímavosti. Svet lietadiel si nakoniec určite zamilujete. Dokumentárny seriál má navyše tú výhodu, že je aj pre tých, ktorí sa lietania a výšok panicky boja. Všetko za vás obstará a vyskúša Honza, ktorý je niekedy aj trochu ostrejší: „Ja lietadlám nenadávam, ja nadávam ľuďom okolo nich. Niekedy sa človek stretne s takou tuposťou a aroganciou, že si musím nejako uľaviť. Lietadlá sú v tom vždy nevinne.“

Neuveriteľné príbehy lietadiel

Dokument
Foto UP Network
nedeľa 19. 11.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC