Dokument

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus je typickou americkou hviezdou. Typickou v  tom, že začínala tak, ako väčšina jej kolegov. Ako detská speváčka a  herečka. Teraz už je ale naozaj dospelá. Alebo nie?

Cesta Miley k spevu bola celkom jednoduchá. Jej otec je známy americký country spevák Billy Ray Cyrus a Miley už v útlom veku vystupovala v reklamách. Potom prišiel prielom – titulná úloha v seriáli Hannah Montana, kde hrala dievčinu, ktorá tají, že jej alter ego je slávna speváčka.

Montana priniesla Miley slávu, lenže potom prišlo dospievanie a Miley sa chcela vymaniť z pozície hviezdičky v Disney seriáli. Najprv to skúšala tak, ako napríklad Britney Spears: snažila sa byť sexi, jej pesničky boli o vášni a klipy erotické. Zožínala za to obrovskú kritiku. Miley sa však rozhodla byť ešte škandálnejšia. Ostrihala sa, odfarbila, schudla a nahrala svoj najprovokatívnejší album Bangerz. Prerod jej ale pomohol dospieť, vybúrila sa, začala bojovať za práva menšín, založila nadáciu a vydáva nový album. Ten sa volá Younger Now, má vyjsť v septembri a sľubuje návrat ku koreňom, ku country.

Miley Cyrus

Dokument
Foto Profimedia.cz
streda 6. 9.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC