Dokument

Kúpené, a čo ďalej?

Kúpené, a čo ďalej? – dokumentárny seriál

Svet nehnuteľností dokáže byť naozaj magický. Určite ste to už niekedy zažili – a do nového! Ale ako všetko zariadiť?

Každý dom, každý byt je jedinečný a každý priestor si proste žiada svoje. Lenže vybrať dnes z neprebernej ponuky obchodov s nábytkom, doplnkami a najrôznejším vybavením domácností nie je nič jednoduché. Navyše občas nemusí stačiť len nové zariadenie bytu, ale je potrebné vziať veci poriadne (a doslova) od podlahy a prikročiť aj k stavebným úpravám.

Lenže komu by sa do takejto náročnej práce chcelo… V dokumentárnom seriáli Kúpené, a čo ďalej? uvidíte, že pre niektorých je toto všetko nielen hračka, ale hlavne životné poslanie. Architektka Marta Czerkiesová má zariaďovanie bývania v malíčku, alebo ešte lepšie povedané v krvi. Stačí si ju pozvať k sebe domov a oznámiť jej svoje predstavy o tom, ako by vaše vysnívané bývanie malo vyzerať. Marta ako pravý profík vaše predstavy vždy trochu „učeše“, pretože nie všetky priania sú reálne alebo pre daný priestor vhodné.

A ako teda všetko pod taktovkou Marty prebieha? Jednoducho, na pár dní či týždňov sa nasťahuje k vám, a keď sa potom vrátite, nestačíte sa diviť. Aj keď priamo do vášho bytu Martu bohužiaľ pozvať nemôžeme, možno vás aj napriek tomu tento seriál inšpiruje k drobnejším, alebo aj väčším úpravám u vás doma. Inšpirácie totiž nie je nikdy dosť.

Kúpené, a čo ďalej?

Dokument
Foto CANAL+ Domo
nedeľa 28. 2.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC