Súťaž

Súťažte s Viasat Nature a dokumentaristom Davidom Attenboroughom

Viasat Nature
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na Skylink Live TV Sledovať

Pri príležitosti osláv 90. narodenín známeho dokumentaristu DavidaAttenborougha si pre vás satelitná televízia Skylink a dokumentárna stanica Viasat Nature pripravila súťaž o stan Bird 3 Classic a ďalšie zaujímavé ceny.

Kto je David Attenborough? 

Prírodovedec a televízna osobnosť David Attenborough je otcom moderného prírodopisného dokumentu. David Attenborough počas svojho života dosiahol veľa úspechov a ocenení. V roku 1985 bol pasovaný na rytiera, v roku 2002 dostal medailu za zásluhy od kráľovnej Alžbety a je nositeľom najmenej 31 čestných doktorátov britských univerzít, vrátane Oxfordu a Cambridge. Prieskum verejnej mienky z roku 2014 ukázal, že je považovaný za najdôveryhodnejšiu verejnú osobnosť vo Veľkej Británii. Attenborough je tiež podľa dochovaných záznamov najscestovanejším človekom v dejinách.

SLEDUJTE KAŽDÝ MÁJOVÝ PONDELOK OD 20:00 DOKUMENTÁRNÝ SERIÁL VEĽKÝ BARIÉROVÝ ÚTES
 

David Attenborough sa spojí s tímom ovenčeným cenami BAFTA a Emmy, aby po šesťdesiatich rokoch znovu navštívil Veľký bariérový útes a preskúmal najväčšiu živú štruktúru na svete. David Attenborough a jeho tím k práci využijú najmodernejšiu prieskumovú ponorku. Tento nádherný raj je okrem iného domovom žralokov, trpasličích vráskavcov malých alebo karety obrovskej. Pre Davida je však dôležitejší fakt ohrozenia Veľkého korálového útesu a jeho možného zániku. Porozpráva sa s vedcami o tom, ako by tento prírodní klenot mohol byť zachránený pred kompletným zničením.

Viac o seriáli nájdete tu: viasatnature.cz

O čo súťažíme?

1. CENA: Stan Bird 3 Classic

2. CENA: Reklamné predmety Viasat Nature

3. CENA: Reklamné predmety Viasat Nature

Pravidla súťaže:

Súťaže sa môžu zúčastniť všetci zákazníci satelitnej televízie Skylink, ktorí si predplácajú jeden zo základných alebo prémiových balíčkov Skylink. Do zlosovania budú zaradené odpovede, zaslané do 23.5.2016 do 23:59 hodiny. 

Súťažná otázka: 

Súťaž
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD pondelok 9. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC