Súťaž

Súťažte s programom Muž vs. jedlo

Muž vs. jedlo

Ak ste vášniví jedáci a len tak sa niečoho nezľaknete, rozhodne si nenechajte ujsť ďalšiu sériu populárneho amerického seriálu Muž vs jedlo.

Muž vs. Jedlo je zábavný seriál predovšetkým vďaka Adamovi, ktorý nie je len jedák s poriadnym apetítom, ale aj sympatický showman, ktorý vás prevedie Spojenými štátmi ako kulinárskym rajom.

Navštívite rôzne miesta, ktoré sa pýšia predponou NAJ. Či už sa jedná o najväčšie porcie alebo najpálivejší pokrm.  Adama však nič nezastaví a vždy zasadne k stolu rozhodnutý postaviť sa akejkoľvek výzve. Navyše vám Adam predstaví, z čoho sa jedlo robí, ako sa má správne pripravovať aj servírovať a občas pridá aj nejakú perličku z histórie.

Sledujte Adama každý utorok a štvrtok na Food Network.

 

O stanici Food Network

Food Network nie je typickým kanálom, ktorý divákov učí, ako variť. Prináša nové poňatie programov o jedle a venuje sa všetkému, čo je v danom žánre odvážne a zábavné, často rúca zažité mýty, oslavuje jedlo a s tým súvisiacu kultúru. Food Network je aj naďalej jednou z najrýchlejšie rastúcich lifestylových značiek na trhu, kombinujúcu prehliadku ocenených programov, show šéfkuchárov z celého sveta aj kuchárskych súťaží.

 

Vyhrajte praktický mixér NutriBullet

NutriBullet je revolučný mixér nie len pre prípravu smoothie. Získajte vďaka nemu všetky nutričné hodnoty. NutriBullet má silu uvoľniť živiny ukryté v jedle, ktoré jeme. Mixér je pohodlný a skladný, napriek tomu prekvapí silným výkonom.

 

Pravidla súťaže:

Súťaže sa môžu zúčastniť všetci zákazníci satelitnej televízie Skylink, ktorí si predplácajú jeden zo základných balíčkov Smart, Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus, Komplet alebo Flexi 7. Do zlosovania budú zaradené odpovede, zaslané do 31.7.2016 do 23:59 hodiny.

 

Súťaž
Foto Food Networks

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC