Súťaž

Súťažte s Elenou o rozprávkové ceny

Elena z Avaloru
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Magický príbeh o odvážnej princeznej Elene, ktorá vo svojich šestnástich rokoch musí vládnuť celému kráľovstvu. Nový seriál Elena z Avaloru uvidíte na Disney Channel a teraz máte aj jedinečnú možnosť hrať o rozprávkové ceny!

Sympatická teenagerka Elena sa predstaví v novom animovanom seriáli, ktorý okrem dobrodružstva prináša aj veľa zábavy a neuveriteľných postáv z iných svetov. Kráľovstvo Avalor totiž nie je len tak hocijaké – okrem toho, že v jeho čele stojí korunná princezná, ktorá sa ešte len učí, ako byť kráľovnou, na vás čakajú aj jej odvážni priatelia a Jaquins, neuveriteľné lietajúce tvory, ktoré svojej princeznej pomôžu z každého nebezpečenstva.

 

Tento svet je plný mágie a kúzelných predmetov, ale aj zloduchov, ktorí by radi zasadli na trón namiesto Eleny. Môžete sledovať, ako sa mladučká princezná so všetkým vyrovná, nemá to totiž najjednoduchšie. Namiesto toho, aby sa venovala spoločenskému životu, chystala sa na plesy, vyvádzala so svojou mladšou sestrou a pomaly sa obzerala po princovi, ktorému by dala svoje srdce, ocitá sa každú chvíľu v nebezpečenstve a musí sa starať o celú krajinu.

 

Premiérový diel seriálu sledujte 29.10. 2016 na Disney Channel.

 

 

Vyberte správnu odpoveď na súťažnú otázku a vyhrajte jednu z prekrásnych cien!

 

 

Súťaže sa môžu zúčastniť všetci zákazníci satelitnej televízie Skylink, ktorí si predplácajú jeden zo základných balíčkov Smart, Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus, Komplet alebo Flexi 7. Do zlosovania budú zaradené odpovede, zaslané do 31.10.2016 do 23:59 hodiny.

Súťaž
Foto Disney Channel

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC