Súťaž

Súťažte s National Geographic a novým seriálom Génius

Súťažte s National Geographic a novým seriálom Génius

Súťažte o krásne ceny a spoznajte s National Geographic búrlivú životnú dráhu Alberta Einsteina. Od akademických nezdarov aj úspechov po jeho súkromie a hľadanie lásky. Výkonnými producentmi sú držitelia Oscara Brian Grazer a Ron Howard, v hlavnej úlohe Alberta Einsteina sa predstaví Geoffrey Rush.

Seriál GENIUS sleduje Einsteinov vzostup od jeho skromných začiatkov, ako nápaditého a nepoddajného mysliteľa, cez problémy so získaním uznania zo strany od oficiálnych štruktúr, po jeho postavenie celosvetovej celebrity. Človeka, ktorý svojou teóriou relativity odhalil tajomstvo kozmu. Seriál nenecháva bez povšimnutia ani jeho citové výkyvy vo vzťahu k najbližšiemu okoliu, a to vrátane jeho detí, oboch manželiek aj rôznych žien, s ktorými ich podvádzal.

Seriál sa odohráva v búrlivom období dvoch svetových vojen. Tvárou v tvár narastajúcemu antisemitizmu v Európe, špehovanie a hrozbe jadrovej katastrofy je Einstein vystavený mnohým skúškam ako manžel, otec aj ako zásadový človek, ktorého vlastný život je v ohrození.

Do súkromia Alberta Einsteina môžete okrem iného nahliadnuť aj TU.

Každú nedeľu od 23.apríla o 21 hodine na National Geographic.

Genius_ceny.jpg

A o čo súťažíme?

Vyhrať môžete audioknihu Einstein - Jeho život a vesmír od Waltera Isaacsona, spoločenské hry a tričká Génius.

 

Genius

Súťaž

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC