Pre deti

Zorro sa opäť vracia

Don Diego trénuje s kordom
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Neohrozený hrdina, ktorý bráni svojich priateľov a slabších pod závojom noci s čiernou maskou, širokým klobúkom a hlavne kordom, opäť vyráža za nočnými dobrodružstvami. Tentoraz na Minimaxe v úplne novom seriáli Zorro.

Dona Diega, šarmantného a bystrého mladého muža si s tajomným nočným prízrakom, ktorý desí všetkých tyranov, spája len málokto. Svoje tajomstvo si starostlivo stráži. Len pred svojou sestrou, ktorá sa mu temperamentom aj odvahou hravo vyrovná, nič neutajil. Ale to rozhodne nevadí. Obaja sa okrem súrodeneckých šarvátok dokážu podržať a pri všetkom im navyše asistuje ako inak Diegov čierno-čierny plnokrvník Tornádo, bez ktorého by sa Zorro nezaobišiel.

Že je Zorro len pre dospelých? Kdeže!

Na malých divákov čaká plno dobrodružstiev, trocha nekalých intríg, ale tiež veľa vtipných situácií. A tak môžete sledovať, ako sa rodila legenda, bojovník za spravodlivosť aj práva slabších, ktorý sa nezľakne ani celej roty vojakov. Vždy si nejako poradí, zaimprovizuje a ešte sa pri tom pobaví na účet svojich niekedy prefíkaných, inokedy zas hlúpych protivníkov. Nezabudne však dať vedieť, s kým mali tú česť. Tam, kde sa objaví Zorro, zanechá vždy aj svoj podpis. Veľké Z vyryté kordom. Či sa ale radšej „podškrabne“ na stenu, alebo na uniformu niektorého z vojakov, na to už sa musíte pozrieť sami.

Animák plný akcie

Skvelé je, že nejde o úplne klasický animák pre najmenších. V Zorrovi je oveľa viac akcie, ale tiež humoru, lebo sa animátori rozhodli divákom ponúknuť filmovejšiu verziu. A tak pri súbojoch môžete sledovať iskrenie kordov, ako by ste boli samotný Zorro, a doslova sa nocou preháňať na Tornádovi.

Zorro

Pre deti
Foto Minimax
Minimax nedeľa 24. 1. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC