Pre deti

Superhrdinovia z Paríža

Čarovná lienka a Čierny kocúr
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Aj na takom nádhernom mieste, akým je Paríž, sa môžu skrývať temné sily. Lenže všetci záporáci sú bez šance, pretože parížske ulice chráni zohraná dvojka superhrdinov Čarovná lienka a Čierny kocúr.

Ako správni superhrdinovia skrývajú Lienka s Kocúrom svoju pravú identitu. Všetci ich tak poznajú ako neohrozených ochrancov dobra a spravodlivosti, ktorí sa objavia vždy, keď je ich najviac treba. V Paríži totiž vyčíňajú akumy, bytosti, ktoré z obyčajných ľudí robia superzločincov terorizujúcich nevinných obyvateľov.
Lienka – obratné, bystré a pohotové dievča v červenom prestrojení posiatom bodkami – sa nikdy nevzdáva a vždy príde na to, ako akumy oklamať. Kocúr – trošku laškovný, možno aj prchký – sa zase ničoho nezľakne a vždy svojej parťáčke pomôže v boji proti záporákom. Pri tom všetkom si obaja stíhajú vymieňať vtipné a ironické poznámky, takže je vidno, že si svoje spoločné dobrodružstvá pekne užívajú.
Kto sa ale skrýva za bodkovanou škraboškou a kto má pekne nabrúsené pazúriky? Dvaja teenageri, ktorých, ako už to tak býva, by na superhrdinov tipoval len málokto. Marinette, študentka umenia, ktorá túži po kariére módnej návrhárky, je v reáli skôr hanblivá nemotorníčka. 
Navyše sa bláznivo zamilovala do svojho spolužiaka Adriena, syna vplyvného návrhára, ktorý o jej existencii nemá ani potuchy. Ten pôsobí skôr ako bohatý frajer, ktorý si je veľmi dobre vedomý svojej peknej tváričky, a nie ako neohrozený ochranca slabších. Keby tak jeden o druhom poznali pravdu… Ale kto vie, medzi Lienkou a Kocúrom to pekne iskrí, a tak sa možno raz rozhorí plamienok aj bez masiek a kostýmov.

Superhrdinovia à la France šmrncnutí japonskými animákmi

Tento očakávaný animovaný seriál pre násťročných spája to najlepšie z Francúzska a Japonska. Stačí totiž zmiešať Paríž pretkaný eleganciou s krásnymi historickými a romantickými scenériami a k tomu si pridať roztomilé vreckové zvieratká, ktoré majú čarovné schopnosti, a z obyčajného života stredoškolákov sa razom stane jedno ohromné akčné dobrodružstvo.
Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Čarovná lienka a Čierny kocúr

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondelok 15. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC