Pre deti

Správná trojka

Bobby a Bill

Bobby a Bill sú pekne podarení parťáci, ktorí si užívajú najrôznejšie dobrodružstvá každý deň. Stačí im k tomu záhrada alebo ulica, kde bývajú, aby sa ani v najmenšom nenudili. Keď máte tých správnych kamarátov, je jednoducho stále čo objavovať.

Seriál Bobby a Bill je o priateľstve malého rozpustilého chlapca a jeho psa, alebo by sme mali povedať, že je o bláznivom psovi a jeho chlapčenskom kamarátovi? Tak či tak sa spoločne nenudia a sú ako jedna myseľ, jedno telo. Navyše na svoje hry nie sú sami, väčšinou sa k nim úplnou náhodou a vlastne nedobrovoľne pripájajú aj Bobbyho mama s otcom. A aby sme nezabudli, chlapci vždy potrebujú aj nejakú parťáčku, takže ani v tomto seriáli nechýba, aj keď je to trošku „iné“ dievča, než by ste asi čakali. Do ich zábavného gangu totiž patrí ešte cool korytnačka Caroline, ktorá zbožňuje skateboard.
 
Táto správna trojka by si mohla bezstarostne užívať svoje hry, nebyť susedky, ktorá ich zo srdca neznáša, a tak vedú takú malú pouličnú vojnu. Do všetkého sa navyše motá susedkina čierna Micka. Tá máva ale dosť smolu, pretože zákernosti jej, alebo paničky sa jej často vypomstia – neustále na ňu padajú všemožné veci a veľmi často sa chytá do vlastných pascí. 

Komiksové hviezdy

Postavy Bobbyho a Billa nie sú žiadnou novinkou, vo svete komiksu sú známe už od konca päťdesiatych rokov. Vymyslel ich belgický kresliar Jean Roba a do dnešných dní vyšlo už tridsaťpäť kníh. Niet sa teda čomu čudovať, že francúzski animátori vytvorili roztomilý seriál pre predškolákov i školákov, ktorí si smiešneho psíka, trafenú korytnačku a malého nezbedníka zaručene obľúbia. A čo si budeme klamať aj rodičia sa na vydarený animák Bobby a Bill radi pozrú.
 
Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Bobby a Bill

Pre deti
Foto Minimax
nedeľa 9. 10.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC