Pre deti

Spievajúci veveričiaci sú späť

Alvin a Chipmunkové
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na Skylink Live TV Sledovať

Všetci fanúšikovia malých nezbedných veveričiek, ktoré občas doháňajú svojho „opatrovateľa“ Davea k šialenstvu, môžu zajasať, v druhej sérii animovaného seriálu sa na televízne obrazovky vracajú Alvin a Chipmunkovia.

Kariéra roztomilej trojice bratov sa začala rozbiehať na plné obrátky v roku 2007, kedy do kín prišiel film o spievajúcich veveričiakoch z produkcie štúdia 20th Century Fox. Nasledovali ďalšie tri pokračovania, a tak sa niet čo čudovať, že sa Chipmunkovia nakoniec dočkali aj vlastného seriálu. Čisto animovaný kúsok sa drží svojich filmových predchodcov – veveričí bratia vedia rozprávať, skvele spievajú, ale hlavne neustále vymýšľajú najrôznejšie huncútstva, a tak majú o zábavu vždy postarané.

Hnacím motorom celej party je Alvin, ktorý vždy sníval o tom, že sa stanú rockovými hviezdami. Jeho brat Theodor je trochu popletko, veľmi často robí všetko úplne naopak, ale rovnako ako ostatní rád spieva a zbožňuje Vianoce. Najrozumnejší zo všetkých je Simon, ktorý svojich huncútskych bračekov vždy nasmeruje tým správnym smerom. Všetci traja bývajú u Davea, ich kamaráta a niečo ako otca v jednom, ktorý sa o nich stará a pomáha im s ich hudobnou kariérou aj bežnými starosťami. Občas si chlapci lezú pekne na nervy, ale ako sa hovorí, čo sa poštucháva, to sa rado máva. V nových dieloch sa môžete tešiť aj na ďalšie spievajúce veveričie trio Chipettes – Brittany, Jeanette a Eleanor.

Túto bláznivú jazdu plnú pesničiek a vtipných dialógov si nenechajte ujsť každý podvečer na obľúbenom detskom programe Nickelodeon.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Alvin a Chipmunkovia

Pre deti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon pondelok 24. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC