Pre deti

Pes a jeho blog – Vianočný špeciál: Zo života mojich ľudí

Pes a jeho blog
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Domáci miláčikovia do rodiny prinášajú radosti, ale aj starosti. Čo napríklad robiť, keď je váš pes hviezdou internetu?

Avery, Chloe a Tyler sú nevlastní súrodenci, ktorí sú nútení spolu vychádzať pod jednou strechou. Rodičia im zoženú miešanca Stana, ktorý je však trochu iný, než ostatné psy v susedstve. Hlavne tým, že vie rozprávať a na svojej internetovej stránke dáva celému svetu nahliadnuť hlboko do života rodiny, v ktorej žije.
 
Keď na to deti prídu, zaprisahá ich Stan, aby si jeho schopnosti nechali pre seba. Má strach, že bude odtrhnutý od rodiny a odvlečený na vedecké pokusy. Stanovo tajomstvo rozhádaných súrodencov stmelí, a keď sa raz prerieknu pred babičkou, je do všetkého zasvätená aj ona. Situáciu však ešte môže skomplikovať Stanova kariéra na internete – jeho vtipné články a komentáre číta snáď celá krajina.
 
V hlavnej úlohe seriálu sa striedajú fenka Kuma a pes Mick. Obaja sú ostrieľaní profesionáli filmového priemyslu, veď prvá menovaná si už zahrala v piatich filmoch. Seriálový hrdina neznáša uštekané špice a zbožňuje pudle. Aj keď hovorí, píše a v mnohých ohľadoch premýšľa ako človek, s ostatnými psami má spoločnú záľubu v obžúvaní všemožných predmetov a nevraživosť voči mačkám. Jeho obľúbenou hračkou je plyšová opica, ktorej hovorí Robert.
 
Seriál Pes a jeho blog je medzinárodne úspešný americký sitcom pre staršie deti a dospievajúcich. Spoločnosť Disney práve točí tretiu sériu seriálu, ktorého od konca roka 2012 vzniklo už päťdesiatdva dielov. Malých i väčších divákov baví originálny námet a veľa zábavy, ktorú hrdinovia seriálu zažívajú. Rodičia zase oceňujú, že Stan deti tiež naučí niečo o bezpečnom používaní internetu.

Pes a jeho blog – Vianočný špeciál

Pre deti
Hodnotenie FDB 91.4 %
Foto Disney

Réžia Neal Israel, Shelley Jensen

Obsadenie G. Hannelius, Blake Michael, Francesca Capaldi, Regan Burns, Beth Littleford, Denyse Tontz, Kayla Maisonet

Disney Channel pondelok 22. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC