Pre deti

Pekne šibalský vtáčik Harvey

Harvey Beaks
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na Skylink Live TV Sledovať

Dobrých animákov nie je nikdy dosť. Zvlášť potom takých, pri ktorých sa pobavia ako malí školáci, tak aj ich ostrieľaní starší súrodenci. S vtipnou, občas mierne ironickou animovanou novinkou prichádza vo februári kanál Nickelodeon. A Harvey Beaks je zase raz zásah do čierneho.

Malý Harvey je asi desaťročné vtáča, ktoré je trochu nerozvážne, trochu pojašené a hlavne nadšené z čohokoľvek nového. Ako každé malé dieťa zbožňuje dobrodružstvo i zábavu, ale ani občasným trapasom sa nevyhne. No, občasným, keďže k jeho najlepším kamarátom patria dvojčatá Foo a Fee, nejaká tá šlamastika čaká na túto trojku takmer na každom kroku. Nič ich však nedokáže zastaviť a s nadšením uskutočňujú kadejakú lotrovinu, ktorá ich napadne.
 
Títo huncútski kamaráti žijú v čarovnom lese Bigbark spoločne so svojimi rodičmi a ďalšími obyvateľmi – koruny stromov má napríklad pod palcom gang veveričiek, zoznámite sa aj s medvedíkom čistotným Randlom, ktorý žije so svojou senilnou matkou, do Harveyho party patrí tiež trochu bojazlivejší králik Dade alebo medvedí fanúšik rapu, pekne vykŕmený Techno Bear. Už len z vymenovania týchto postavičiek je jasné, že toto nie je klasický roztomilý animák pre malých špuntov, ale skôr trošku pokušiteľský seriál, kde zaprášené mestské ulice nahradil les, ale inak je to klasická mestská džungľa.
 
Čo na tom, že Harvey má ešte len deväť rokov, aj tak si zájde na diskotéku, s dvojčatami ukradnú bicykle z Randlovej požičovne alebo sa dostanú do sporu s veveričím gangom. Každá šlamastika, do ktorej sa títo malí nezbedníci zapletú, však nakoniec dopadne dobre. Harvey má totiž nielen veľkú guľatú hlavu, ale ešte väčšie dobrácku srdce, takže sa vždy nakoniec snaží všetko napraviť. A ruku na srdce, aj keď tento seriál nevyzerá na prvý pohľad práve dvakrát výchovne, nie je fajn sa občas pozrieť na animák, kde k hlavným hrdinom nepatria prvoplánoví správňaci, ale roztomilí diablici?
Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Harvey Beaks

Pre deti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon pondelok 15. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC