Pre deti

Mia sa vracia

Mia a jej kamaráti

Čarovný svet plný lietajúcich elfov a jednorožcov je opäť tu v plnej paráde. Mia aj vy sa môžete tešiť na nové dobrodružstvá v tretej sérii obľúbeného animovaného seriálu.

Trochu tiché, ale veľmi bystré dievča Mia sa necítilo v našom svete úplne vo svojej koži. Vždy mala pocit, že ju niečo doslova drží pri zemi, aj keď ona sama by sa najradšej vznášala niekde v oblakoch. Ako sa ukázalo, tak to nebol len taký obyčajný sen. Mia sa totiž jedného dňa ocitla uprostred nádherného, ale úplne odlišného sveta, než na ktorý bola zvyknutá. A čo viac, dokonca jej narástli krídla.

V predchádzajúcich sériách ste mohli sledovať, ako veľkooká Mia s ružovými vlasmi objavuje svoj druhý domov. Zoznámili ste sa s jej novými kamarátmi, spoznali ste kráľa s kráľovnou a dokonca aj lietajúce jednorožce. Tento rozprávkový svet ale rozhodne nebol plný len idylického poletovania a vystrájania na koňoch. Ako v každom správnom príbehu pre deti aj tu žijú zlodusi (tu skôr zlodušky), ktorí chcú ovládať druhých a neustále kujú nejaké pikle. Preto veľmi často musela Mia svojim kamarátom pomáhať so záchranou ich sveta.

V tretej sérii sa jej starý otec Renzo rozhodne dať originálny darček k narodeninám – Mia môže stráviť celé leto s haflingami na farme v Tirolsku. Pre milovníčku koní a jednorožcov to je ako splnený sen. Tak sa nechajme prekvapiť, aké nové dobrodružstvá ju a jej kamarátov v lete čakajú.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Mia a ja

Pre deti
Foto Disney Channel
nedeľa 19. 3.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC