Pre deti

Lorax: Deň s animákmi

Lorax
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Premium HD na Skylink Live TV Sledovať

Nemáte program na poslednú júnovú sobotu? Potom celkom určite zbystrite! Máme pre vás prichystaný Veľký animovaný maratón desiatich filmov nielen pre deti.

Hneď ráno pôjde sobík Niko, ktorý verí, že jeho otec, ktorého nikdy nepoznal, je jedným z členov letky Santa Klausa. Preto je jeho snom naučiť sa lietať rovnako ako jeho otec. Nasledovať bude Veľká oriešková lúpež, kde sa veveričiak Surly s nehovoriacou krysou chystajú vylúpiť obchod s orieškami. Bohužiaľ zistia, že obchod si prenajali zločinci, ktorí sa odtiaľ prekopávajú do susednej banky…
 
Film Vtáčí úlet je príbehom už aj pre starších divákov. Dva moriaky chcú ukradnúť stroj času, vrátiť sa do sedemnásteho storočia a odstrániť morky zo sviatočného stola! Tesne pred jedenástou potom bude bežať animák Žraloky na súš(h)i. Ten líči dobrodružstvo dvoch žraločích bratov pri záchrane ukradnutých ikier pytliakmi. Časť deja sa tak prekvapivo odohráva aj na súši. Film Gnomeo & Júlia nás zavedie medzi trpaslíkov do ulice Veronská, kde spolu susedia dve záhrady, na ktorých žijú dva znepriatelené trpasličie rody – červení a modrí. Mladí ale na staré spory nehľadia… Alfa a Omega: Volanie divočiny nie je o matematike, ale ide o podobný príbeh zblíženia dvoch vlkov zo svorky, kde je každý z nich na úplne opačnom konci hierarchie.
 
Film Khumba je zasa o zebre, ktorej chýba pár pruhov. Preto ju stádo v období sucha obviní, že je príčinou všetkých nepríjemností. A tak sa vydáva na nebezpečnú cestu za vodou a chýbajúcimi prúžkami. Nasledovať bude animák pre malých i veľkých Lorax, kde sa presvedčíte o tom, že aj dvanásťročný chlapec môže zachraňovať svet. Od šiestej sa budete báť o to, kto zachráni malé ospalé mestečko, keď ho prepadne horda zombíkov. Našťastie tam žije aj Norman, má jedenásť rokov, zbožňuje horory a rád sa rozpráva s mŕtvou babičkou. Sériu uzavrie Príšerka v Paríži, s ktorou sa presunieme do tohto ikonického mesta, do roku 1910, kedy ho zachvátila panika z príšery na úteku.

Lorax

Pre deti
Hodnotenie FDB 65 %
Foto FilmBox

Réžia Chris Renaud, Kyle Balda

Dĺžka 86 min.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC