Pre deti

Film mojich snov, Film mojich snov 2: Leto na pláži

Film mojich snov, Film mojich snov 2
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Letné prázdniny chcú staršie deti skôr než u babičky stráviť so svojimi rovesníkmi niekde pri mori.

Zápletka muzikálu Film mojich snov je jednoduchá, ako má v prípade letnej komédie pre deti do dvanástich či trinástich rokov byť. Dvaja mladí surferi Brady a Mack schádzajú veľkú vlnu, ktorá ich vypláchne na neznámej pláži. Keď sa trochu rozkukajú, pochopia, že sa ocitli uprostred filmu zo šesťdesiatych rokov, na ktorý sa nedávno spolu pozerali.
 
Naša dvojica sa snaží dostať späť do reality, zatiaľ čo sa situácia každou minútou nezadržateľne komplikuje. Partia surfistov, ku ktorej sa Brady a Mack pridajú, je v konflikte s drsnými motorkármi a či chcú alebo nie, sú do tohto sporu vzápätí vtiahnutí. Navyše sa hlavné postavy filmu zo šesťdesiatych rokov do Bradyho a Mack zamilujú, čo rozbúra pôvodný scenár filmu, v ktorom sa naši hrdinovia ocitli. Snáď môžeme prezradiť, že sa Bradovi a Mack nakoniec podarí zo všetkých peripetií vyviaznuť a do súčasnosti sa vrátiť. V pokračovaní s názvom Film mojich snov 2 sa pritom roly obrátia – postavy z filmu zo šesťdesiatych rokov sa vydajú do súčasnosti. Oba filmy sú svojho druhu poctou Disneyho filmovej sérii Beach Party z raných šesťdesiatych rokov.
 
Natáčanie prebiehalo na krásnych portorických plážach, a v hlavných úlohách oboch filmov sa predstavia teenagerské hviezdy Maia Mitchell a Ross Lynch, ktorého dospievajúci diváci poznajú zo súrodeneckej poprockovej kapely R5 a z obľúbeného seriálu Austin & Ally.
 
Ak teda vaše deti na surfe jazdiť nevedia a k moru sa nechystáte, pustite im aspoň tieto dva letné filmy od štúdia Disney.

Film mojich snov, Film mojich snov 2

Pre deti
Foto Disney
Disney Channel sobota 18. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC