Pre deti

Bizaardvark

Bizaardvark

Komediálny sitcom Bizaardvark sleduje teenagerky Paige a Frankie, najlepšie kamarátky, ktoré píšu vtipné pesničky a hudbu na svoj trochu „bláznivý“ web. Ich sen o sláve na seba nenechá dlho čakať, pretože dievčatá sršia nielen vtipmi, ale aj energiou a dobrou náladou.

Len čo Paige s Frankie dosiahnu magickú hranicu desať tisíc fanúšikov, ozve sa im štúdio Vuuugle, ktoré chce všetky ďalšie videá dievčatám produkovať. V trochu odmeranom prostredí veľkej firmy im pomáha zorientovať sa verný kamarát a začínajúci agent Bernie a dve už skúsené blogerské hviezdy – Dirk a Amelia. Bernie veril dievčatám a ich talentu od samého počiatku. Aj keď mu chýbajú odborné skúsenosti a klienti (a má neustále zaracha), ešte len dvanásťročný chlapec sa rozhodne byť agentom so všetkým, čo k tomu patrí.

Paige aj Frankie ho majú neustále v pätách, či sa im to páči, alebo nie. Teraz sú naše hrdinky v Los Angeles pripravené posunúť svoje komediálne videá na novú úroveň. V škole každý ich svojráznemu humoru nerozumel, ale tu majú konečne pocit, že sa našli. Frankie miluje spievanie a hranie na klávesy, navyše je naozaj vtipná a má dosť ostrý jazyk, Paige tiež rada spieva, ale hrá na gitaru. Je trochu rozvážnejšia než Frankie, aj keď sa vie rýchlo rozvášniť. Baby zbožňujú najviac na svete písanie a natáčanie vtipných scénok a pesničiek, takže sa od seba takmer nepohnú a neustále vymýšľajú nové skeče. S každým novým videom sa Frankie a Paige, a vlastne aj Bernie, Dirk a Amelia, učia smiať sami sebe, vyrovnávajú sa s problémami, ktoré prináša dospievanie, a zažívajú vzostupy i pády.

Svet video blogovania je naozaj bláznivý a niekedy aj celkom dobrodružný. Dievčatá si však slávou nenechávajú popliesť hlavy, stále sú tie najlepšie kamarátky, ktoré si len plnia svoje sny a snažia sa rozosmiať ostatných.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Bizaardvark

Pre deti
Foto Disney Channel
pondelok 21. 11.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC