Pre deti

Akčné leto

Spiderman
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Medzi superhrdinami patril na špičku popularity vždy Superman, ale v závese za ním bol hneď Spiderman. V prípade neho hlavne komiksoví fanúšikovia oceňujú jeho ľudskosť, ale aj zmysel pre humor. V posledných rokoch mu síce na päty šliapu Avengers, Spidy sa však len tak nepustí.

V júli sa na televízne obrazovky vracia animovaný seriál Dokonalý Spider-Man vs. Šialená šestka. Peter Parker nahodí svoj pavúčí oblek a za pomoci parťákov sa bude biť so zloduchmi, aby ľudia mohli v pokoji a bezpečí žiť. K hlavným záporákom patrí obľúbená partia – Green Goblin, Dr. Octopus, Venom, Sandman alebo Carnage. Tým však výpočet podarených a niekedy skôr pološialených monštier nekončí. Skrátka Spidy má stále čo na práci a ani v lete si nedá pohov.

Všetci komiksoví nadšenci, ale nielen oni, poznajú príbeh mladíka, ktorého uhryzne pavúk a vďaka tomu získa superschopnosti, ktoré sa rozhodne využívať pri záchrane ľudí. Filmové verzie, ktoré poznáme z kín, sa však vždy rýchlo prevalia cez Spidermanove začiatky a z Petra je razom dospelý muž, ktorý dosť často bojuje so životom a sám so sebou. V animovanom seriáli, v ktorom sa spojili dvaja velikáni, Marvel a Disney, sa príbeh trochu spomaľuje, pretože zostáva s Petrom na strednej škole. Náš superhrdina je teda stále ešte teenager. Tomu zodpovedá scenár a dialógy, pretože Peter – Spiderman srší vtipom a častejšie než svoje povestné pavučiny hádže jednu hlášku za druhou. Animačne si však zachováva punc klasickej marvelovky, tak ako sme zvyknutí.

Dokonalý Spider-Man vs. Šialená šestka je seriál hlavne pre teenagerov, ktorí majú radi akciu, ale tiež sa radi zasmejú. Ak ste nedočkaví, ako dopadne filmová verzia, môžete sa zatiaľ na akčné dobrodružstvo pavúčieho muža pozerať tiež, nudiť sa určite nebudete.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Dokonalý Spider-Man vs. Šialená šestka

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondelok 18. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC