Pre deti

7 malých rarachov

7 trpaslíkov

Rozprávku o Snehulienke a siedmich trpaslíkoch pozná snáď každý, ale čo by sa stalo, keby namiesto na stránkach knižky, alebo vo filme žili všetci v skutočnom svete? Čo keby ste ich mali doma v obývačke?

V rozprávkovom svete je možné všetko a keď sa občas preľne s tým naším, to sa potom dejú veci. Tentoraz sa preto nepýtajú trpaslíci, kto to spal v ich postieľke a ujedal z ich tanierikov, ale pýta sa jedna rodina, ktorým spadnú trpaslíci so Snehulienkou rovno do lona, teda do domu. A že to nebude nič jednoduché zžiť sa s bláznivou a dosť nevyspytateľnou bandou „malých mužíčkov“, je vám určite jasné.

Nový seriál Ja a sedem trpaslíkov je podarenou aktualizáciou známej rozprávkovej klasiky. Neprídete o svojich obľúbencov – Kýblik je pomalý a nechápavý trpaslík, ktorý sa rád hrá a drží sa Snehulienkinej sukne. Dudroš má k všetkému nejakú tú pripomienku, nech ktokoľvek navrhne čokoľvek, vždy si niečo nájde. Vedko je múdry a dosť často rozhoduje o tom, čo trpaslíci urobia. Je to jednoducho vodca tejto sedemčlennej partičky. Plaško sa nielen hanbí, ale tiež sa ľahko a často dojíma. Spachtoš rád odpočíva a kedykoľvek má chvíľku, rád si trochu schrupne. Inak často zíva. To Hapčí síce kýcha, ale našťastie nie stále. A Šťastko? To je trpaslík, ktorého vždy a všade sprevádza dobrá nálada.

Snehulienka je trošku rozmarné a rozmaznané dievča, ale v jadre je veľmi dobrá a jej trpasličí kamaráti sú pre ňu ako rodina. Pre jej rodičov nie je úplne ľahké sa s novými obyvateľmi zžiť, často im totiž život skôr komplikujú, než by im pomáhali, ale nikdy v tom nie je ani štipka niečoho zlého. Sú to proste malí nešikovia, ktorí chcú pomáhať, ale veľmi sa im to nedarí.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Ja a 7 trpaslíkov

Pre deti
Foto Minimax
nedeľa 15. 1.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC