Hudba a lifestyle

Ultra Mix: Ako namiešať najlepšiu hudbu

Pharell Williams

Hudobných žánrov je toľko, že očakávame od hudobných staníc nejaký manuál, ktorý nám pomôže zorientovať sa.

Kedysi to bolo jednoduché, existovalo len pár skvelých videoklipov a hudba sa delila na pop a metal. Samozrejme v nasádzke. Rozdeliť dnes žánre a vysielať za sebou pesničky tak, aby boli zároveň namiešané dostatočne pestro a nenudili a zároveň neboli každý pes iná ves, je už trošku komplikovanejšie.
 
Preto na hudobných staniciach existujú takzvané „sloty“ čiže hudobné bloky, ktoré milovníkom hudby prinášajú piesne podľa žánrov. Na stanici 360 TuneBox však išli ešte o krok ďalej a uvedomili si, že ľudia majú často radi pesničky z rôznych žánrov – jednu popovku, jedno „árenbíčko“ a jeden slaďák od Red Hot Chili Peppers. A tak vznikol popoludňajší blok, ktorý sa nazýva Ultra Mix. Líši sa od ostatných „slotov“ hlavne tým, že nie je zviazaný geografickými ani žánrovými mantinelmi. Chcete vedieť, o akých spevákov, kapely alebo DJ sa jedná? Pozrite si krátku exkurziu umelcami na Ultra Mix:
 

Skrillex

Je Američan, ktorý miluje elektronickú muziku. Samozrejme, ako už je to v dnešnej dobe nutné, je tiež producentom, gitaristom, DJ a spevákom. V rokoch 2010 až 2012 získal šesť ocenení Grammy a je držiteľom ceny Electronic Dance Artist Of The Year. Na 360 TuneBox ho môžete vidieť s piesňami Ragga Bomb With Ragga Twins alebo First Of The Year.
 

Pharell Williams

Americký producent, spevák, skladateľ, rapper a tiež módny návrhár je spájaný hlavne s žánrom R&B a hip hopom. Môžete si ho zaradiť aj z minulosti, kedy pôsobil v The Neptunes alebo N.E.R.D. Môže sa chváliť peknou zbierkou siedmich cien Grammy a bez preháňania o ňom môžeme povedať, že stvoril najväčšie popové hity roku 2013. Pesnička Happy! obletela celý svet a na futbalovom MS v Brazílii hrala takmer každú voľnú chvíľu. 

Ultra Mix

Hudba a lifestyle
Foto 360 Tune Box
pondelok 15. 9.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC