Hudba a lifestyle

10 rokov s Kardashiankami

10 rokov s Kardashiankami

Jedna z najznámejších amerických reality rodín na svete baví divákov už jednu dekádu, seriál teraz vstupuje už do úctyhodnej 13. série.

Program Kardashianky a ich rodina sa začal vysielať v roku 2007 a divákom umožňuje exkluzívny pohľad do súkromia životov členov rodiny Kardashianovcov a Jennerovcov. Celý klan vedie matka rodu Kris Jenner, ktorá je tiež tvrdou manažérkou svojich detí. Tých má celkovo šesť – Kim, Khloe, Kourtney a Roba s advokátom Robertom Kardashianom a Kylie a Kendall s desaťbojárom Bruceom Jennerom, ktorý v roku 2015 podstúpil operatívnu zmenu pohlavia a zmenil si meno na Caitlyn. Hlavná star reality show je bezpochyby Kim, modelka a biznismenka, známa predovšetkým svojím obrovským pozadím a manželstvom s raperom Kanye Westom, s ktorým má dcéru North a syna Sainta. Ostatní súrodenci ale za Kim nezaostávajú a aj z nich sa stali známe celebrity – Kendall predvádzala pre značky ako Calvin Klein či Chanel, Rob zase plní stránky bulváru svojím vzťahom s modelkou Blac Chyna. 

Aj keď sa show točí predovšetkým okolo najznámejších Kardashianovcov a Jennerovcov, svoj priestor dostali napríklad aj Brody Jenner, syn z Bruceovho prvého manželstva, bývalý manžel Kourtney, Scott Disick, či najlepšia priateľka Khloe, Malika Haqq. Za desať rokov vysielania seriálu sa toho veľa udialo, nebola núdza o svadby, rozvody, narodenia detí, hádky aj uzmierovanie. Aj nové diely ponúknu množstvo dramatických i glamour momentov, silných emócií a situácií, kedy sa rodina aj napriek menším nezhodám navzájom podporuje.

Kardashianky a ich rodina

Hudba a lifestyle
Foto E!
nedeľa 9. 4.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC