Dokument

Predstavujeme UP NETWORK

Predstavujeme UP NETWORK

Všetko, čo ste kedy chceli vedieť o letectve, ale báli ste sa na to opýtať – od prazákladov až po najaktuálnejšie novinky, to všetko nájdete vo vysielaní nového programu zameraného len na to, čo sa deje nad zemou.

zvedavosti,“ hovorí František Borovský, majiteľ spoločnosti EFB NETWORK, prevádzkovateľ UP NETWORK. „Akákoľvek letecká udalosť, ktorá sa objaví kdekoľvek na svete, patrí vždy medzi tie najsledovanejšie. Preto sme sa rozhodli ponúknuť divákom prvú plnoformátovú dokumentárnu stanicu, ktorá nemá na svete obdobu,“ dodáva František Borovský.

Už v priebehu tohto roka UP NETWORK prinesie aj originálnu vlastnú tvorbu. „Využijeme všetky naše skúsenosti, aby sme divákom priniesli nové programy z fascinujúceho sveta leteckého priemyslu. Diváci sa môžu tešiť na kvízy, dokumenty, zábavné relácie a mnoho ďalšieho. Čo presne to bude, to si samozrejme zatiaľ necháme ako prekvapenie,“ načrtla E. Borovská.

Takže ak ste boli hlavou vždy tak trochu v oblakoch, zaujímajú vás novinky z letectva alebo napríklad len radi cestujete, UP NETWORK je televízna stanica presne pre vás.

PRELEŤTE S NAMI PONUKU TOHO, ČO UP NETWORK PONÚKA 24 HODÍN DENNE, SEDEM DNÍ V TÝŽDNI. 

Alaska Wings Men

Denne riskujú – piloti na Aljaške zachraňujúci životy v miestach, kam cesty nevedú. Čomu všetkému musia čeliť?

Test pilots

Pohľad za hranice súčasných technológií s testovacími pilotmi. Sú prvými, ktorí pocítia vymoženosti, ale aj úskalia pokroku na vlastnej koži.

American Doomsday

Neopakovateľné nahliadnutie do amerických vojenských tajomstiev. Čo bude robiť prezident Spojených štátov v „súdny deň?“

Dokument
Foto Istock, UP NETWORK

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC