Dokument

Outdoor Channel HD – nový program v ponuke Skylinku

Outdoor Channel HD

Všetci milovníci „outdoorových“ aktivít ako je rybolov, lov, poľovníctvo, jazdy v teréne alebo dobrodružné výpravy do divočiny si teraz u Skylinku prídu na svoje. Do ponuky balíčkov Kombi, Multi HD, HD Plus a Komplet bol zaradený program Outdoor Channel HD.

Diváci sa dostanú do celého sveta, aby očami známych osobností a celebrít sledovali a prežívali ich jedinečné dobrodružstvá. Seriály určite ocenia dobrodružné povahy, ako aj nadšenci, ktorí všetko radšej sledujú z pohodlia svojho domova.

Televízna stanica Outdoor Channel, ktorá zahájila vysielanie v auguste v roku 2010, je lídrom vo svojom obore. Čerpá z rozsiahlej programovej ponuky a má čo ukázať. K najobľúbenejším patrí seriál Obrovské ryby s moderátorom Trevom Gowdym, ktorý cestuje po celom svete, aby našiel najväčšie žijúce vodné stvorenia. S ďalším obľúbeným programom Adventures Abroad, moderovaným Rayom Bunneym, sa vydáme na zaujímavé lovecké výpravy. S odborníkom na predátorov Mannym Puigom sa na ceste za nebezpečnými dravcami ocitneme v seriáli  Savage Wild v neznámych temných vodách a na iných nebezpečných miestach našej planéty. Tieto a mnohé ďalšie skvelé seriály sa budú páčiť dobrodružným povahám, a tiež nadšencom, ktorí všetko radi sledujú z pohodlia svojho domova. Programy propagujú ohľaduplné, šetrné a morálne chovanie voči okolitej prírode, a ochranu životného prostredia.

Outdoor Channel HD vysiela 24 hodín denne v angličtine a od 15. septembra ho môžete nájsť aj v ponuke Skylink v balíčkoch Kombi, Multi HD, HD Plus a Komplet.  

Dokument
Foto Outdoor Channel HD
utorok 15. 9.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC